Joep van Bohemen versterkt Beaufort Corporate Consulting

12 februari 2016 Consultancy.nl

Beaufort Corporate Consulting heeft de gelederen begin deze maand versterkt met Joep van Bohemen.

Joep van Bohemen is de afgelopen 6,5 jaar werkzaam geweest binnen de bancaire sector op het gebied van investeringen en zakelijke bedrijfsfinancieringen. Hij begon zijn bankierscarrière 2009 bij Fortis, waar hij het 2-jarig management traineeship programma succesvol doorliep. Na de overname van Fortis door ABN Amro verhuisde hij mee naar ‘de bank anno nu’, waar hij vervolgens als Accountmanager Investments aan de slag ging binnen ABN Amro MeesPierson, de vermogenstak van de grootbank. Daar deed hij ervaring op op het gebied van financiële markten en het samenstellen van beleggingsportefeuilles.

De afgelopen twee jaar bekleedde Van Bohemen de rol van Relationship Manager voor grootzakelijke klanten van ABN Amro. Hij hield zich onder meer bezig met (her)financieringstrajecten, herstructureringen, het opstellen van kredietaanvragen en het leveren van financieel advies over kapitaalstructuren.

Per 1 februari heeft van Bohemen besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan, en is hij in dienst getreden bij Beaufort Corporate Consulting, een boutique adviesbureau uit Nieuwegein dat zich volledig richt op financial advisory vraagstukken, waaronder managementadvies, corporate finance en restructuring. Met de indiensttreding van Van Bohemen bestaat het team van Beaufort Corporate Consulting uit zeven adviseurs.

Joep van Bohemen heeft een Bachelor International Business Management van de Newcastle Business School en een Masters diploma van de MIP-Politecnico Di Milano, Heriot-Watt University en USBE Umeå University. Momenteel is hij bezig met het afronden van een Executive Master in Mergers & Acquisitions & Valuation aan de Duisenberg School of Finance in Amsterdam.

Nieuws

Meer nieuws over