Bart van de Ven CFO van Atos Benelux & The Nordics

05 februari 2016 Consultancy.nl

ICT-dienstverlener Atos heeft Bart van de Ven benoemd tot Chief Financial Officer van Atos in Benelux & The Nordics. In zijn nieuwe rol rapporteert Van de Ven rechtstreeks aan Élie Girard, wereldwijd CFO van Atos, en Rob Pols, CEO van Atos in Benelux & The Nordics.

Bart van de Ven (39) heeft ruim 15 jaar ervaring in talrijke financiële functies in zowel de financiële sector als de IT-markt. De afgelopen drie jaar werkte Van de Ven als CFO Managed Services van Atos in Benelux & The Nordics. Hiervoor vervulde hij verschillende financiële functies binnen Atos en Atos Origin (de juridische voorganger van Atos). Hij begon zijn loopbaan bij Delta Lloyd, waar hij tot eind 2006 werkzaam was als (senior) medewerker Planning & Control en business controller.

In zijn nieuwe rol geeft Van de Ven leiding aan de financiële functie van Atos in Nederland, België, Luxemburg en de Scandinavische landen. “Atos is zich ten volle bewust van het grote belang van de transformatie van ondernemingen in dit digitale tijdperk en van de bijdrage die dit kan leveren aan winstgevende groei. De financiële functie draagt hieraan bij door gebruik te maken van global sourcing en moderne communicatiemiddelen ondersteund door hoogwaardige IT waaronder business intelligence systemen, SharePoint file storage en lync”, aldus Van de Ven.

Bart van de Ven - Elie Girard en Bob Pols - Atos

Hij vervolgt: “Ik kijk ernaar uit het bedrijf hierbij vanuit de financiële functie te ondersteunen en verder te denken dan de gebaande paden.”

Wereldwijd heeft Atos een omzet van 93.000 medewerkers in 72 landen, goed voor een omzet van €11 miljard.

Nieuws

Meer nieuws over