Drie nieuwe adviseurs voor Utrechtse Dietz Communicatie

22 januari 2016 Consultancy.nl

Dietz Communicatie, een communicatieadviesbureau uit Utrecht, heeft de gelederen begin deze maand versterkt met drie nieuwe adviseurs: Annemieke Stallaert, Bart Kooijman en Jessica van Breda.

Met een team van circa 15 adviseurs is Dietz Communicatie* een middelgrote speler in de organisatie- en communicatieadviesbranche. Het Utrechtse bureau specialiseert zich in vraagstukken op het gebied van regionale economie, alliantiemanagement, ruimtelijke ontwikkeling, bouw en vastgoed en infrastructuur.

Per 4 januari 2016 heeft Dietz Communicatie drie nieuwe adviseurs toegevoegd aan zijn team.

Annemieke Stallaert heeft brede ervaring in public affairs, strategische communicatie en stakeholdersrelaties in bedrijfsleven, politiek en (semi-) overheidsorganisaties. Ze studeerde Economische Geografie en werkte voor gemeenten, VNO-NCW, rond het project tweede kerncentrale voor energiebedrijf DELTA en in de zorgsector. Stallaert was daarnaast jarenlang actief als Statenlid en partijbestuurder.

Bart Kooijman heeft een track record in complexe omgevingsmanagement- en politiek-bestuurlijke trajecten. Hij was eerder onder andere werkzaam als adjunct directeur van bureau Buhrs, algemeen directeur van Only Human en als managing consultant communicatie en public affairs bij Berenschot. Kooijman studeerde onder andere Europese Studies aan de Haagse Hogeschool en Bestuurskunde in Leiden.

Jessica van Breda is gespecialiseerd in vastgoedmarketing en -communicatie. Zij heeft ruim zeven jaar werkervaring en was eerder werkzaam als account executive en later hoofd communicatie & strategie bij Elba-Rec, en als account executive bij Bureau Mijnheer. Van Breda studeerde vrijetijdsmanagement aan de NHTV.

Stallaert en Kooijman zijn bij Dietz Communicatie aangesteld als respectievelijk Expert Team Manager Alliantiemanagement en Expert Team Manager Omgevingsmanagement, en maken tevens deel uit van het Management Team. Van Breda is gestart als Medior Adviseur Omgevingsmanagement. Naast het aantrekken van de drie nieuwe adviseurs is Emiel Kuijpers, die sinds november 2014 werkzaam is bij Dietz Communicatie, benoemd tot hoofd van de City- en Vastgoedmarketing praktijk.

* Dietz Communicatie is in 2006 opgericht door Luc Dietz, die daarvoor onder andere werkervaring opdeed bij communicatiebureaus BergKleijn Communicatie, KSM, Schoep & Van der Toorn (nu Ketchum Pleon), De Wassenaarse Courant en De Scheveningsche Courant.

Nieuws

Meer nieuws over