KPMG adviseur Monique Joosen CFO van PLUS Retail

30 december 2015 Consultancy.nl

De raad van commissarissen van PLUS Holding heeft Monique Joosen benoemd tot Chief Financial Officer van de supermarktorganisatie PLUS. Joosen is afkomstig van KPMG, waar ze sinds 2008 actief was als Senior Manager binnen de Advisory praktijk.

Monique Joosen is register controller en een ervaren, allround financieel specialist. Na het behalen van haar Master in Business/Managerial Economics aan de Vrije Universiteit Amsterdam en haar Register Controller titel aan de Universiteit van Maastricht, begon ze haar loopbaan bij C1000. Bij de supermarktketen deed Joosen ruime werkervaring op in controller- en managementfuncties. In 2008 maakte ze de overstap naar de adviesbranche en is ze aan de slag gegaan bij KPMG, een van de vier grote (‘Big Four’) accounting en adviesorganisaties van het land. Bij KPMG was Joosen betrokken bij de implementatie van verschillende procestransformaties bij diverse bedrijven, daarnaast gaf ze leiding aan diverse grootschalige projecten.

Monique Joosen - CFO PLUS

Per 1 februari 2016 is zij benoemd tot Chief Financial Officer (CFO) van supermarktorganisatie PLUS. Ze wordt lid van het directieteam van PLUS Retail en vormt samen met Jan Brouwer de statutaire directie van PLUS Holding. Kees Wantenaar, voorzitter van de Raad van Commissarissen van PLUS Holding: “Monique Joosen brengt veel financiële ervaring mee, kent de bedrijfsprocessen binnen foodretail tot in detail en is gewend om samen te werken met zelfstandige supermarktondernemers. Ik ben blij dat Monique ons PLUS team komt versterken.”

Nieuws

Meer nieuws over