Frank Schuurmans naar Adagium Corporate Finance

11 december 2015 Consultancy.nl

Per november is Frank Schuurmans aangesteld als partner bij Adagium Corporate Finance. Na achttien jaar werkzaam geweest te zijn in de bancaire sector, gaat Schuurmans zich in zijn nieuwe rol bij het corporate finance kantoor richten op het begeleiden van bedrijfsoverdrachten.

Frank Schuurmans startte zijn carrière als relatiemanager bij Rabobank, en was het grootste gedeelte van zijn loopbaan werkzaam in de bancaire sector. Na vijf jaar stapte Schuurmans over naar Fortis Bank, waar hij circa drieënhalf jaar werkte in een soortgelijke rol. Daarna verruilde hij Fortis opnieuw voor Rabobank, waar hij werd aangesteld als senior relatiemanager bij de afdeling International Corporate Clients. In zijn meest recente functie bij het Rabobank kantoor in Uden Veghel bekleedde Schuurmans zo’n vijfenhalf jaar de rol van Manager Zakelijke Relaties. Schuurmans studeerde International Marketing Management aan The University of Hull, in de UK.

Frank Schuurmans - Adagium

Onlangs besloot Schuurmans om van branche te wisselen, en per november heeft hij de overstap gemaakt naar corporate finance bureau Adagium Corporate Finance, waar hij is aangesteld als Partner. Het M&A advieskantoor uit Veghel geeft onder meer advies op het snijvlak van overnames, bedrijfsfinanciering, bedrijfswaarderingen*, en management buy-in en buy-out trajecten. Hierbij richt het bureau zich voornamelijk op ondernemers en bedrijven uit het MKB segment. In zijn nieuwe rol bij Adagium zal Schuurmans zich voornamelijk bezighouden met het begeleiden van bedrijfsoverdrachten in het MKB.

Adagium Corporate Finance is geen onbekende speler in de adviesmarkt voor bedrijfswaarderingen en familiebedrijven. In 2014 werd het bureau uit Veghel erkend door FamBizz, een online platform voor familiebedrijven, als een van de 30 beste adviesbureaus voor familiebedrijven. In datzelfde jaar werd Adagium Corporate Finance tevens erkend voor zijn bedrijfswaarderingdienstverlening met een vermelding in de Business Valuation 50 van bedrijfsovernameplatform Brookz.

Eerder dit jaar rondde Schuurmans een Executive Master in bedrijfswaarderingen af aan de TIAS School for Business and Society.

Nieuws

Meer nieuws over