Patrick Houtkamp Associate bij HR adviesbureau Quintop

10 november 2015 Consultancy.nl

Patrick Houtkamp heeft zich per oktober als associate verbonden aan managementadviesbureau Quintop Management Consultants. Als adviseur en interim-manager versterkt Patrick het Quintop-team in haar ambitie om de proposities rond HR strategie en HR optimalisatie verder vorm te geven. Proposities die naadloos aansluiten op de Quintop-kerndiensten rond het effectief implementeren van verbeteringen.

Patrick Houtkamp (48) werkte eerder onder andere voor KPMG Consulting en was in 2005 mede-oprichter van Bright & Company, waar hij tot september 2014 als managing partner aan verbonden was. Patrick studeerde bedrijfseconomie en organisatiesociologie en heeft ruim twintig jaar advieservaring. Hij is gespecialiseerd in HR strategieontwikkeling, structuur- en governance vraagstukken, organisatiedoorlichting en herontwerp van HR-functies. Op deze terreinen heeft hij in zowel de rol van adviseur als interim-manager gewerkt voor een breed scala aan bedrijven en organisaties. Daarnaast is hij (co) auteur van een aantal HR-managementboeken en publiceert hij regelmatig artikelen op zijn vakgebied.

Patrick Houtkamp, Associate Quintop

Quintop Management Consultants: Quality through Passion
Per oktober heeft Patrick zich als Associate verbonden aan Quintop Management Consultants. Sinds 1997 is Quintop de professionele reorganisatie- en HR-implementatiepartner van vooraanstaande bedrijven en organisaties. De ruim twintig adviseurs en interim-(project)managers van Quintop zijn gespecialiseerd in het realiseren van praktische oplossingen voor complexe HR-vraagstukken. Zij beschikken volgens eigen zeggen over een schat aan ervaring en diepgaande kennis op verschillende vakgebieden en stellen het bureau in staat om hoogwaardige adviezen te geven aan haar klanten én deze effectief te implementeren. "De Quintop-aanpak is realistisch, pragmatisch, pro actief en no-nonsense. Ofwel, met beide benen op de grond en de handen uit de mouwen," stelt Erik Geerts, oprichter en partner van Quintop.

Over de samenwerking met Patrick zegt Geerts: “Binnen Quintop zijn we voortdurend op zoek naar gepassioneerde professionals die ons versterken in het realiseren van onze groeiambitie en die hoogwaardige HR-oplossingen kunnen bieden voor onze klanten. Met de komst van Patrick in de rol van Associate geven we onze propositie rond strategisch HR een krachtige impuls en hebben we toegang tot een nieuw en kansrijk netwerk van HR professionals en managers.”

Nieuws

Meer nieuws over