ICT-bureau Forza Consulting opent kantoor in Sofia

23 oktober 2015 Consultancy.nl

Forza Consulting, een IT-consultancybureau uit Soest, heeft een vestiging geopend in Sofia, de hoofdstad van Bulgarije. De keuze viel op Bulgarije vanwege de aanwezigheid van veel hoogopgeleide IT-specialisten, die een belangrijke aanvulling zullen vormen op de expertise van het bureau.

Forza Consulting werd in 2007 opgericht en is gevestigd in Soest. Het IT-consultancybureau is specialist op het gebied van Oracle JD Edwards – een ERP-softwaresysteem van Oracle – en is daarnaast actief in de dienstverlening rondom E-Business Suite en ERP-cloudapplicaties. Onder leiding van algemeen directeur Richard van de Bospoort bedient Forza Consulting bedrijven uit verschillende branches en sectoren, zoals groothandels, industrieel fabrikanten, vastgoedbedrijven en gemeenten met name in de Benelux, de UK en Scandinavië, maar ook klanten in Noord-Amerika, Zuid-Afrika en Azië. De dienstverlening van Forza Consulting bestaat onder meer uit business consultancy, implementaties en systeemintegratie.

Forza Consulting kantoor Bulgarije

Eind september heeft Forza Consulting een nieuwe vestiging geopend in het buitenland. Vanwege de aanwezigheid van veel hoogopgeleide IT-professionals, met uitgebreide kennis op het gebied van de ERP- en cloudapplicaties die behoren tot Forza’s dienstenaanbod, viel de keuze op het Oost-Europese Bulgarije. 29 september opende Forza zijn eerste buitenlandse vestiging in de Bulgaarse hoofdstad Sofia, om zijn expertise en Europese reikwijdte te vergroten.

Van de Bospoort over de uitbreiding: “De expertise in Sofia stelt ons in staat om de groeiende marktvraag naar functionele en technische ondersteuning naar Oracle ERP-applicaties breder in te vullen. Dit past in onze ambitie om onze dienstverlening uit te breiden naar Oracle Cloud en E-Business Suite. Met onze vestiging in Sofia kunnen we dit versneld realiseren.” Paul Hooijberg, alliance manager bij Forza Consulting, en hoofd van de Bulgaarse activiteiten, voegt toe: “In ons team werken we al geruime tijd met Bulgaarse consultants. Het openen van een vestiging in Bulgarije was daarom een logische volgende stap. Vanuit Sofia zijn we in staat om de dienstverlening naar onze klanten in Oost-Europa en de ondersteuning wereldwijd, verder uit te breiden.”

Nieuws

Meer nieuws over