M&A kantoor Aeternus treedt toe tot AutomotiveNL

07 augustus 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Corporate finance kantoor Aeternus heeft zich onlangs aangesloten bij AutomotiveNL, de sectororganisatie van de Nederlandse automotive industrie. Na de eerdere versterking van het team met Guido Widdershoven, Aeternus’ Industry Expert Automotive, zet het kantoor flinke stappen richting het uitbreiden van hun footprint binnen de automotive sector.

Uitbreiding
Aeternus is een Nederlands corporate finance kantoor dat ondernemers bedient binnen het (top) MKB en mid-corporate segment bij fusies en overnames, participaties en bedrijfsfinanciering en richt zich op het snijvlak van bedrijfswaardering en bedrijfsfinanciering. In de eerste helft van 2015 is het team van Aeternus – met vijf nieuwe professionals flink uitgebreid, waardoor inmiddels zo’n 20 professionals werkzaam zijn bij het bureau, dat sinds eind vorig jaar deel uitmaakt van M&A worldwide. Naast nieuwe professionals heeft Aeternus de groeiambities om dit jaar zijn dienstverlening en footprint binnen specifieke markten verder uit te breiden.

M&A kantoor Aeternus treedt toe tot AutomotiveNL

Aangesloten bij AutomotiveNL
In lijn met hun groeidoelstellingen kondigde Aeternus onlangs aan een volgende stap te zetten richting hun specialisme in de automotive sector, door zich bij AutomotiveNL aan te sluiten. AutomotiveNL is de sectororganisatie van de Nederlandse automotive industrie- en technologie bedrijven en organisaties voor automotive onderzoek en onderwijs. Het platform heeft inmiddels ruim 160 leden en werkt actief aan de verdere uitbouw van haar activiteiten en faciliteiten voor de sector. Aeternus: “Door de toetreding tot AutomotiveNL vergroten wij onze footprint binnen de automotive sector. Tezamen met ons internationale netwerk draagt Aeternus op deze manier bij aan het realiseren van succesvolle groei.”

In lijn met de toetreding werd begin dit jaar al Guido Widdershoven aangetrokken. Hij startte in februari als Industry Expert Automotive bij Aeternus en heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de automobielindustrie. Widdershoven bekleedde bij Davidson Marley, Textron Automotive, Collins & Aikman en IAC Group verschillende senior management functies. Zijn expertise ligt op het vlak van commercie, engineering, program management, business development, M&A en herstructurering.