Gerard Hoetmer voorzitter van RvC Aon Nederland

31 juli 2015 Consultancy.nl

Verzekeringsmakelaar en risicoadviseur Aon Nederland heeft Gerard Hoetmer benoemd als voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Gerard Hoetmer (1956) heeft meer dan 30 jaar ervaring als bestuurder en managers in het bedrijfsleven. Vanaf 1987 tot 2005 was hij werkzaam bij Unilever, laatstelijk als Senior Vice President supply chain Unilever Foods en lid van de Unilever Foods Executive Board. Vanaf 2005 tot mei 2014 was Hoetmer Chief Executive Officer bij voedingsconcern Corbion (voorheen CSM). Op dit moment vervult hij diverse toezichthoudende functies bij verschillende ondernemingen in binnen- en buitenland.  

Bij Aon volgt hij Jan Maarten de Jong op, die 11 jaar lid is geweest van de Raad van Commissarissen van de verzekeringsmakelaar en risicoadviseur. Hoetmer is benoemd voor een periode van vier jaar.

Gerard Hoetmer - Aon

Met de toetreding van Hoetmer bestaat de Raad van Commissarissen van Aon Nederland uit vijf leden, te weten Hoetmer zelf (voorzitter), Barbara Baarsma, Jeroen Drost, Jos Nijhuis en Dick Verbeek. 

Aon heeft in Nederland 1.750 medewerkers werkzaam vanuit 9 vestigingen. Wereldwijd heeft het adviesbedrijf meer dan 69.000 medewerkers in ruim 120 landen met circa 500 kantoren.

Nieuws

Meer nieuws over