De Nieuwe Zaak verhuist naar groter kantoor in Zwolle

01 mei 2015 Consultancy.nl

E-commerce specialist De Nieuwe Zaak betrekt komende maandag een nieuw, groter kantoor in Zwolle. Het is inmiddels de vierde verhuizing van het snelgroeiende kantoor in de afgelopen tien jaar. Met ruim 1.500 m2 verwacht De Nieuwe Zaak jaren vooruit te kunnen en nog beter te kunnen werken aan de beste e-commerce proposities en webshops voor hun opdrachtgevers.

De Nieuwe Zaak is een specialist in e-commerce. Het bedrijf levert multidisciplinaire ondersteuning – Strategie, Creatie, Techniek en Marketing – aan onder meer retailers, groothandels en A-merk fabrikanten. Het adviesbedrijf werd in 2005 opgericht door Jurriën Kerstholt en Peter van Noord, waarna al snel nog twee professionals zich als partner bij het bureau voegden: Jeroen de Jong en Johan Keurentjes. Begonnen als startup in een klein kantoorpand aan de Ossenmarkt in Zwolle zijn de e-commerce experts inmiddels uitgegroeid naar een volwaardig bureau met zo’n 80+ medewerkers. “De afgelopen jaren zijn we enorm gegroeid. Enerzijds doordat we onze opdrachtgevers helpen succesvol te zijn en anderzijds doordat nieuwe projecten steeds omvangrijker worden,” legt Jurriën Kerstholt, directeur en oprichter van De Nieuwe Zaak, uit.

De Nieuwe Zaak - Directie

Als gevolg van de groei zag De Nieuwe Zaak zich de afgelopen jaren steeds genoodzaakt nieuwe kantoorruimte te zoeken. Dit resulteerde in nieuwe ruimtes aan de Melkmarkt, de Oude Vismarkt en de Koggelaan in Zwolle. Gezien de groeiambities voor de toekomst heeft het management team inmiddels besloten om opnieuw te verhuizen. Het gevolg: een nieuw, groter kantoor van bijna 1.500 m2 aan de Hanzeallee 28, dat per 4 mei 2015 formeel in gebruik zal worden genomen. “Nadat we ons huidige kantoor in 2013 aan de Koggelaan in Zwolle hebben betreden, is het na twee jaar alweer tijd voor iets nieuws”, licht Kerstholt toe.

Het nieuwe kantoorpand biedt volop mogelijkheden en is volledig afgestemd op het multidisciplinaire werken van De Nieuwe Zaak. “De diverse scrumruimtes, een test lab, een device wall en een flexibele opstelling van teams maken het mogelijk om nog beter te werken aan de allerbeste e-commerce proposities en webshops voor opdrachtgevers”, vertelt Kerstholt. Hij licht de keuze verder toe: “Het nieuwe pand...kunnen we geheel naar eigen smaak inrichten. Niet over the top, wel passend bij deze tijd en bij onze manier van werken. Hier kunnen we voorlopig weer mee vooruit en creëren we een omgeving waar we medewerkers en opdrachtgevers inspireren om high performance e-commerce proposities en webshops te realiseren”, besluit Kerstholt.

Nieuws

Meer nieuws over