Openontbijt TwynstraGudde Maart 2011

Bedrijf
Datum
24 maart 2011
Inschrijven voor
23 maart 2011
Type event
Workshop
Doelgroep
Geïnteresseerden
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

#Openontbijt @TwynstraGudde in Den Haag met Mei Li Vos

Donderdag 24 maart, inloop vanaf 08.00, programma van 08.30 tot 10.00 uur.
Twynstra Gudde Haagse Kamers, Den Haag

Twitter, LinkedIn, Facebook en Youtube gebruiken we allemaal. Soms privé, soms zakelijk, vaak ook allebei. In het gebruik ervan heb je veelal je weg wel gevonden, maar hoe zet je social media in zodat het bijdraagt aan de doelstellingen van de organisatie waarvoor je werkt? En hoe zet je als bedrijf social media in? Wat is hiervan de meerwaarde? En, tegen welke problemen en uitdagingen lopen we aan bij gebruik van social media?

Wij vonden het een goed moment om via deze weg onze 'buren' uit te nodigen voor een #OpenOntbijt bij Twynstra Gudde. Dit hebben we dan ook twee keer gedaan in onze vestiging in Amersfoort en nu is het hoog tijd onze Haagse ‘buren’ te ontmoeten over dit onderwerp.

Speciale gast van het eerste Haagse #OpenOntbijt is oud-Kamerlid Mei Li Vos. Zij heeft sociale media ingezet tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van vorig jaar met als doel om via voorkeursstemmen in de Tweede Kamer te komen. Zij zal haar social mediastrategie toelichten, waarna de aanwezigen met haar en met elkaar hierover in gesprek kunnen gaan. Voor koffie en een broodje wordt natuurlijk gezorgd.

Alle genodigden van dit ontbijt hebben affiniteit en ervaring met web2.0 en zijn werkzaam bij vooraanstaande organisaties in Den Haag.

U kunt zich hier aanmelden.

Event informatie

Bedrijf:

Datum: 24 maart 2011

Inschrijven voor: 23 maart 2011

Type event: Workshop

Doelgroep: Geïnteresseerden