Koers bepalen bij onderstromen

Bedrijf
Datum
23 september 2010
Inschrijven voor
23 september 2010
Type event
Workshop
Doelgroep
Onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Constateert u ook vandaag weer dat binnen uw organisatie de verbeter- en veranderprocessen stagneren en moeizaam verlopen? Veel managers, projectleiders of veranderaars die teams aansturen en veranderingen willen realiseren lopen hier tegenaan. De doelen waren duidelijk en de afspraken helder, en nu vraagt u zich af: hoe kan het toch dat er van alles tussen mensen in mijn organisatie gebeurt wat ik niet snap. En hoe kan het dat de informele wandelgangen eerder de besluitvorming lijken te bepalen dan het formeel overleg?

Deze irrationele en vaak onbewuste processen vormen de onderstroom in de organisatie. Goed navigeren met iedereen aan boord is de uitdaging waar u voor staat. Twynstra Gudde helpt u op een persoonlijke en interactieve wijze uw weg te vinden.

Koers bepalen bij onderstromen is een workshop op maat voor iedereen die een team aanstuurt en koers wil houden. Nicholas van Eek inventariseert voorafgaand aan de workshop bij u wat de individuele wensen zijn. Door dit gesprek en het leesmateriaal dat u vooraf ontvangt krijgt u een intensieve en op uw praktijk toegesneden workshop. De workshop biedt u in de ochtend de belangrijkste inzichten in de dynamiek van onbewuste en irrationele processen. Daarna wordt in een intervisiesetting de vertaling gemaakt naar uw praktijk. Door het beperkt aantal deelnemers leert u van en met elkaar.

De opzet van de workshop
Deze workshop duurt één hele dag van 08.45 uur tot 17.15 uur. De minimale inschrijving is zes deelnemers. Maximaal acht deelnemers, zodat de workshop zijn persoonlijke en interactieve karakter behoudt. Voorkennis over irrationele en onbewuste processen is niet noodzakelijk. Iedere deelnemer ontvangt een map met relevante artikelen en het behandelde materiaal.

Data workshop Koers bepalen bij onderstromen

  • 23 september 2010
  • 18 november 2010 

Over de begeleider
Ir.drs. Nicholas van Eek MPC is senior adviseur en psychodynamisch coach bij Twynstra Gudde. Hij is expert in het helpen van managers en teams om hun – soms onbewuste – hinderlijke patronen te doorbreken en zo nog succesvoller te worden.

Uw investering
De kosten voor deelname bedragen € 840,-- (exclusief BTW) per deelnemer. Dit is inclusief documentatie en telefonisch interview vooraf en een desgewenst persoonlijk gesprek achteraf.

Locatie
De workshop Koers bepalen bij onderstromen vindt plaats in de Ernst Sillem Hoeve. Een hoogwaardig centraal gelegen conferentiecentrum in Den Dolder.

Verhinderd?
Wanneer u onverwacht verhinderd bent kunt u zich kosteloos laten vervangen. Schriftelijk annuleren kan tot 30 dagen voor de aanvangsdatum van de workshop. Daarvoor berekenen wij € 90,--, exclusief 19% BTW. Bij latere annulering berekenen wij u het volledige bedrag.

Inschrijven!

Event informatie

Bedrijf:

Datum: 23 september 2010

Inschrijven voor: 23 september 2010

Type event: Workshop

Doelgroep: Onbekend