Lunchbijeenkomst Het Veranderkompas

Bedrijf
Datum
20 oktober 2011
Inschrijven voor
20 oktober 2011
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Met veel genoegen nodigen wij u uit voor de workshop in het kader van Knowlegde Eating sessies. Pentascope organiseert een aantal maal per jaar een Knowledge Eating sessie om u, onze gewaardeerde relatie, te voeden met kennis en kunde. Door deze sessie te volgen, kunt u uw uitdagingen in uw werk op een inspirerende wijze, vanuit een verfrissend perspectief aan gaan. U maakt (opnieuw) kennis met vakgenoten, hun ervaringen, én met Pentascope.

Lopende veranderingen in uw organisatie op de automatische piloot of wilt u gebruik maken van een krachtig navigatie-instrument?

Het Veranderkompas stimuleert u om gevarieerde vragen te stellen vanuit verschillende perspectieven – ook vanuit invalshoeken die voor uw organisatie nieuw zijn, of die doorgaans minder aandacht krijgen. Het creëert nieuw bewustzijn.

Pentascope laat op interactieve wijze zien hoe u positie en koers, samen met uw team, kunt bepalen. Neem uw eigen verandervraagstuk mee en u ontvangt ideeën en inspiratie voor uw volgende stap.

Drs. Reinier Mak, senior consultant bij Pentascope en gespecialiseerd in complexiteit binnen transities, is auteur van boek ‘Het Veranderkompas, veranderen met hoofd, hart en handen’. Hij zal u hierin meenemen.

Aanmelden
Deze lunchbijeenkomst vindt plaats op donderdag 20 oktober a.s. van 10.00 tot 14.00 uur. Inloop is vanaf 9.30 uur.

Locatie: Pentascope, Hanzevastzaal:Utrechtseweg 47, 1213 TL Hilversum, 088 567 000.

U kunt zich opgeven via het inschrijfformulier.

Event informatie

Bedrijf: Pentascope

Datum: 20 oktober 2011

Inschrijven voor: 20 oktober 2011

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals