Meaningful Profit Inspiratiemiddag

Bedrijf
Datum
19 september 2011
Inschrijven voor
18 september 2011
Type event
Workshop
Doelgroep
Ondernemers
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Deelnemers Meaningful Profit Award samen op Inspiratiemiddag
Op 29 juni is de Kirkman Coompany Meaningful Profit Award uitgereikt aan Tamara Swart. Zij heeft ondertussen een vliegende start gemaakt met haar bedrijf MyParents en is met de hulp van de jury van de Meaningful Profit Award flink aan de slag gegaan.
 
Naast het bedrijf van Tamara heeft de jury veel goede ideeën gezien tijdens de Meaningful Profit Award en besloten ook deze bedrijven te helpen. Daarom hebben ze het initiatief genomen een Inspiratiemiddag te organiseren. Door middel van presentaties, workshops en met name veel interactie en dialoog, willen zij ook de andere ideeën op weg helpen. Zo hopen ze dat meer en meer Meaningful Profit wordt gemaakt in de wereld.

De dag zal afgesloten worden met een informele borrel waar ook mogelijkheid is om kennis te maken met @Socentrl. Het initiatief wat sociale ondernemers een werkplek biedt op verschillende locaties. Door te werken in dezelfde omgeving kunnen ze elkaar ontmoeten, elkaar inspireren en van elkaar leren.

Mocht je interesse hebben in deze Meaningful Profit Inspiratiemiddag of in @Socentrl, kun je je opgeven bij Floor van der Zalm, f.van.der.zalm@yseprogram.com.

Wat: Meaningful Profit Inspiratiemiddag - Energiebron voor jouw ideeën
Wanneer: Maandag 19 sept. van 14.00-17.00u met aansluitend een borrel
Vanaf 16.30 inloop voor geïnteresseerden @Socentrl
Waar: Villa Beukendael, Amsterdamsestraatweg 40, Baarn

 

Event informatie

Bedrijf: Kirkman Company

Datum: 19 september 2011

Inschrijven voor: 18 september 2011

Type event: Workshop

Doelgroep: Ondernemers