Praktijkbezoek van Ontsecretaressen

Bedrijf
Datum
29 november 2011
Inschrijven voor
28 november 2011
Type event
Workshop
Doelgroep
Geinteresseerden
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 29 november organiseert Ontsecretaressen een praktijkbezoek aan Finext

Finext werkt al sinds de oprichting in 1999 als ‘Vertrouwensvennootschap’. Vertrouwen, transparantie en communicatie zijn essentieel. De unieke organisatievorm van Finext biedt ruim 150 vakmensen alle ruimte om het beste uit zichzelf te halen. Zo ontstaat in elke klantsituatie betrokkenheid, creativiteit en ondernemerschap waardoor ze samen snel tot de kern komen.

Netwerk van niches
In het Finext netwerk organiseren echte vakmannen en -vrouwen zich in niches rondom vakkennis. Centraal delen ze waarden die de basis leggen voor onderling vertrouwen. Door samen binnen het netwerk van niches actief te zijn bij klanten, worden krachtige combinaties in dienstverlening gemaakt.

Praktijkbezoek
In samenwerking met Fokke Wijnstra, ambassadeur, coach, strategisch adviseur bij Finext, organiseert #Ontsecretaressen een praktijkbezoek aan Finext. Fokke houdt van vernieuwen, kennis delen en bouwen. Zo schreef hij in 2002 al het artikel “Waar is mijn maatje?”, voor een Schoevers secretaresse event, over de rol van de secretaresse in een netwerkorganisatie en anno 2011 verzorgt hij exclusief voor de secretaresse die bezig gaat met ontsecretaressen het college “Een netwerkorganisatie in de praktijk”.

Programma
13.00 – 13.30 ontvangst en meetup
13.30 – 14.30 rondleiding
14.30 – 16.00 college “Een netwerkorganisatie in de praktijk”
16.00 – 17.00 afsluiting en borrel

Locatie: Finext, Huis ‘De Werve’, Park de Werve 1, 2274 ES  Voorburg

Inschrijven
Deze pilot wordt aangeboden tegen een kostendekkend tarief van € 125 ex BTW en na afloop word je gevraagd feedback te geven. Voor jouw bijdrage krijg je terug, nieuwe kennis, een geheel verzorgde middag bij Finext en uiteraard ruimschoots de mogelijkheid tot netwerken.

Aanmelden

Aanmelden voor het event kan op deze pagina.

Event informatie

Bedrijf: Finext

Datum: 29 november 2011

Inschrijven voor: 28 november 2011

Type event: Workshop

Doelgroep: Geinteresseerden