Conflicthantering en Onderhandelen Nov. 2012

Bedrijf
Datum
28 november 2012
Inschrijven voor
27 november 2012
Type event
Workshop
Doelgroep
Finance professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Persoonlijke ontwikkeling is een onmisbaar aspect dat de finance professional in staat stelt resultaatgericht te acteren. Om in een onderneming door te groeien en ambities waar te maken, is het van belang de juiste vaardigheden te ontwikkelen. Finext gelooft in deze persoonlijke ontwikkeling.

Vanuit die drijfveer hebben we masterclasses samengesteld om vaardigheden te ontwikkelen en persoonlijke ambitie centraal te stellen. 'Partner in Business' stelt je in staat om sterker te worden in de rol van business partner vanuit de financiële functie.

Masterclass: Conflicthantering, onderhandelen en denken in win-win!
Na het volgen van dit onderdeel ken je de vijf stijlen van conflicthantering, heb je inzicht in de eigen voorkeurstijl van conflicthantering en begrijp je op welke wijze je flexibel diverse stijlen kunt toepassen om het beste resultaat te halen. Tevens ben je in staat commitment te krijgen voor beslissingen die weerstand oproepen.

De masterclasses zijn tot stand gekomen in samenwerking met ervaringsdeskundigen: Tjero Zomer, voormalig CFO van Transavia en Jennie Prins, professional training & coaching consultant. De beschouwing helpt je terug te blikken op je persoonlijke ontwikkeling en nieuwe uitdagingen te formuleren.

Open hier het volledige programma voor meer informatie.

Aanmelden
Aanmelden voor de masterclass of vrijblijvend meer informatie ontvangen?
Neem contact op met Marlie Vermazeren via:
E-mail: marlie.vermazeren@finext.nl
Telefoon: + 31 (0)6 52 00 72 71

Locatie
De masterclasses worden gehouden in Huis “De Werve”, Park de Werve 1, 2274 ES Voorburg

Kosten
De investering voor beide masterclasses en de persoonlijke beschouwing bedraagt € 995,-. excl. BTW. De investering voor een individuele masterclass en de persoonlijke beschouwing bedraagt € 545,-. excl. BTW.

Event informatie

Bedrijf: Finext

Datum: 28 november 2012

Inschrijven voor: 27 november 2012

Type event: Workshop

Doelgroep: Finance professionals