Vastgoed in de Zorg

Bedrijf
Datum
17 september 2010
Inschrijven voor
16 september 2010
Type event
Workshop
Doelgroep
Onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Workshop "Vastgoed in de Zorg" op vrijdag 17 september te Oosterbeek

Fagro organiseert een inspirerende workshop met als thema 'Vastgoed in de Zorg'. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 17 september te Oosterbeek (nabij Arnhem).

Inhoud

De workshop staat onder leiding van Prof. Dr. Jos Blommaert, Hoogleraar Financial Accounting aan de Universiteit van Tilburg en Hoogleraar Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Leiden en tevens lid van de vaktechnische staf van de Raad voor de Jaarverslaggeving.

Eerder dit jaar heeft Prof. Dr. Jos Blommaert voor Fagro tijdens het congres "Finance in de Zorg" een  boeiende presentatie over "externe verslaggeving in de zorg" gegeven. Op 17 september 2010 staat het onderwerp vastgoed en de implicaties daarvan voor de jaarverslaggeving zorginstellingen (RJZ) centraal in een interactieve workshop. Nadrukkelijk zal worden ingegaan op de waardering van vastgoed en de veranderende regelgeving. Daarnaast wordt ook stil gestaan bij de vergelijking met woningcorporaties, kostenbewustzijn van bestuurders en risicomanagement.

Programma

12:30 uur: ontvangst met een lichte lunch
13.00 uur: start workshop
14.00 uur: pauze
14.30 uur: vervolg workshop: case behandeling
17:00 uur: einde workshop en aanvang borrel
18.00 uur: einde programma

Tijdens deze interactieve workshop willen we zoveel mogelijk tijd besteden aan de best practices en zo weinig mogelijk aan algemene fact finding. De deelnemers wordt daarom gevraagd vooraf een korte vragenlijst in te vullen waarbij er vrije onderwerpen en/of een casus kan worden ingebracht. Deze vragenlijsten worden anoniem verwerkt. Op basis van de resultaten gaat Jos Blommaert, samen met twee consultants van Fagro met specifieke ervaring in zorg en Vastgoed, op zoek naar de best practices en inspirerende stellingen. Hierdoor wordt de workshop specifiek toegespitst op het publiek.

Kosten & aanmelden

Fagro biedt deze workshop aan voor het bedrag van € 125,00 exclusief BTW.  Het aantal plaatsen van de workshop is afgestemd op een goede interactieve sessie en bestaat daarom uit maximaal 25 deelnemers. Heeft u interesse in deelname aan deze workshop, neem dan contact op met Business Manager Nico van der Heide: n.vanderheide@fagro.nl

 

Event informatie

Bedrijf: Fagro Consultancy

Datum: 17 september 2010

Inschrijven voor: 16 september 2010

Type event: Workshop

Doelgroep: Onbekend