Shared Service Centers

Bedrijf
Datum
13 september 2010
Inschrijven voor
12 september 2010
Type event
Workshop
Doelgroep
Onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Rondetafel "Shared Service Centers" op maandag 13 september te Eindhoven

Tijdens deze rondetafel bijeenkomst van Fagro Consultancy op maandag 13 september te Eindhoven staat het thema "shared service centers" centraal. Sinds een aantal jaren worden steeds meer shared service center initiatieven opgestart. Een deel van deze initiatieven was succesvol maar dat waren ze zeker niet allemaal. Wat zijn de succesverhalen en kunnen die ook werken voor uw organisatie? Wat waren de valkuilen en hoe kunt u deze ontwijken?

De rondetafel bijeenkomsten worden geleid door prof. dr. Harold Hassink RA, Hoogleraar Bedrijfseconomie en directeur van de Opleiding tot Registercontroller van Universiteit Maastricht School of Business & Economics. Zie www.emfc.nl voor meer informatie over prof. dr. Harold Hassink RA en de Opleiding tot Registercontroller van de Universiteit Maastricht.

Bij de bijeenkomst over shared service centers zorgt ir. H.J.A.M. Nieuwenhuizen voor een inhoudelijke verdieping van het onderwerp. Harry Nieuwenhuizen heeft de nodige ervaring met SSC's, onder andere omdat hij verantwoordelijk is geweest voor het opzetten van één van de eerste grote SSC's.

Agenda

17:00 uur: ontvangst met koffie en gebak
17:30 uur: aanvang ronde tafel
19:30 uur: buffet

Aanmelden

Fagro biedt deze bijeenkomst kosteloos aan. Heeft u interesse in deelname?
Maak dit dan kenbaar aan Mischa Breuer (m.breuer@fagro.nl)

Event informatie

Bedrijf: Fagro Consultancy

Datum: 13 september 2010

Inschrijven voor: 12 september 2010

Type event: Workshop

Doelgroep: Onbekend