Rondetafel Shared Service Centers

Bedrijf
Datum
27 januari 2011
Inschrijven voor
25 januari 2011
Type event
Workshop
Doelgroep
Managers en klanten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Rondetafel "Shared Service Centers"

Tijdens deze rondetafel bijeenkomst van Fagro Consultancy op donderdag 27 januari te Arnhem staat het thema "shared service centers" centraal. Sinds een aantal jaren worden steeds meer shared service center initiatieven opgestart. Een deel van deze initiatieven was succesvol maar dat waren ze zeker niet allemaal. Wat zijn de succesverhalen en kunnen die ook werken voor uw organisatie? Wat waren de valkuilen en hoe kunt u deze ontwijken?

De rondetafel bijeenkomsten worden geleid door prof. dr. Harold Hassink RA, Hoogleraar Bedrijfseconomie en directeur van de Opleiding tot Registercontroller van Universiteit Maastricht School of Business & Economics.

Bij de bijeenkomst over shared service centers zorgt ir. H.J.A.M. Nieuwenhuizen voor een inhoudelijke verdieping van het onderwerp. Harry Nieuwenhuizen heeft de nodige ervaring met SSC's, onder andere omdat hij verantwoordelijk is geweest voor het opzetten van één van de eerste grote SSC's.

De agenda is als volgt:
17:00 uur: ontvangst met koffie en gebak
17:30 uur: aanvang ronde tafel
19:30 uur: buffet

Fagro Consultancy biedt de bijeenkomst geheel kosteloos aan. Heeft u interesse in deelname? Maak dit dan kenbaar aan Petra Elbrecht (p.elbrecht@fagro.nl).

 

Event informatie

Bedrijf: Fagro Consultancy

Datum: 27 januari 2011

Inschrijven voor: 25 januari 2011

Type event: Workshop

Doelgroep: Managers en klanten