Innoveren met Businessmodellen

Bedrijf
Datum
08 juli 2010
Inschrijven voor
07 juli 2010
Type event
Workshop
Doelgroep
Onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Workshop Innoveren met Businessmodellen

Op donderdag 8 juli te Leende organiseert Fagro in samenwerking met Maastricht University de workshop Innoveren met Businessmodellen. De workshop is een must voor directeuren, financieel managers, controllers en anderen die betrokken zijn bij het ontwerpen en evalueren van business modellen. Het aantal permanente educatie punten voor deze workshop bedraagt 4.

Inhoud

Organisaties hadden jarenlang een goed werkend businessmodel. Als gevolg van de kredietcrisis, veranderend consumenten gedrag en het efficiënt gebruik van Internet blijken veel businessmodellen aan vernieuwing toe. Succesvolle bedrijven als Apple, Nespresso, Google, Skype en Spotify vagen met hun baanbrekende nieuwe businessmodellen de concurrentie weg. Ook zien we dat de levensduur van (nieuwe) businessmodellen steeds korter wordt. Wat is eigenlijk een business model? Hoe ziet ons business model eruit? Wat zijn succesvolle business modellen? Wat kunnen wij van hen leren?

Programma

15.00 uur Ontvangt
15.30 uur Aanvang workshop
18.00 uur Pauze inclusief lichte maaltijd
18.30 uur Vervolg workshop
20.00 uur Borrel
21.00 uur Einde bijeenkomst

Aanmelden

Voor meer informatie of inschrijven neemt u contact op met Tanja Konings: 043 - 388 37 55 of t.konings@maastrichtuniversity.nl

 

Event informatie

Bedrijf: Fagro Consultancy

Datum: 08 juli 2010

Inschrijven voor: 07 juli 2010

Type event: Workshop

Doelgroep: Onbekend