Trends in Zakelijke Dienstverlening

Bedrijf
Datum
21 april 2011
Inschrijven voor
20 april 2011
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op de komende “op weg naar huis” bijeenkomst Trends in Zakelijke Dienstverlening van Berenschot, wordt ingegaan op de volgende twee vraagstukken:

  • Werven van talent
  • Binden en boeien van talent

Uit het jaarlijkse Strategy Trends onderzoek is gebleken dat voor topmanagers in het Nederlandse bedrijfsleven ‘human capital’ als strategische issue voor het komende jaar op een 2e plek staat, vlak achter nieuwe businessmodellen. Laatstgenoemde is al een keer aan de orde geweest.

Het vertrouwen neemt langzaam weer toe en bedrijven zijn steeds meer gericht op groei. De krapte op de arbeidsmarkt en de vergrijzingsgolf zorgen er voor dat de 'war for talent' ook in Nederland weer in hevigheid zal toenemen. Vragen die hier mee samenhangen zijn hoe werf je de (schaarse) talenten en hoe zorg je dat je ze aan je weet te binden en dat ze niet overstappen naar de concurrent?

Ook deze bijeenkomst zal weer een vrij format hebben. Maar op veler verzoek starten we wel met een korte inleiding op de thema’s, uitmondend in een paar stellingen waar we de discussie mee kunnen starten.

Waar en wanneer?
Datum: donderdag 21 april 2011
Tijdstip: van 16.30 - 18.30 uur
Locatie: Berenschot, Europalaan 40 te Utrecht.
Aanmelden: via mevrouw M. Witte, m.witte@berenschot.nl, 030 – 29 16 871.

Event informatie

Bedrijf: Berenschot

Datum: 21 april 2011

Inschrijven voor: 20 april 2011

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals