Ronde Tafel Duurzame Inzetbaarheid

Bedrijf
Datum
12 april 2011
Inschrijven voor
11 april 2011
Type event
Workshop
Doelgroep
Klanten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op dinsdag 12 april a.s. organiseren Intus en Berenschot een Ronde Tafel bijeenkomst met als thema 'Duurzame inzetbaarheid in theorie en praktijk’. De bijeenkomst vindt plaats met medewerking van drs. Bianca Weijers en drs. Lotte ten Hove, senior adviseurs bij Berenschot.

Het doel van de bijeenkomst is om met experts en vakgenoten van gedachten te wisselen en ideeën en ervaringen te delen over de mogelijkheden en praktische toepassing van duurzaam inzetbaar maken en houden van uw medewerkers.

Tijdens de Ronde Tafel wordt aandacht besteed aan onderwerpen als 'Hoe houd ik medewerkers succesvol duurzaam inzetbaar’, ‘Welke uitvalredenen zijn er en hoe kan ik daar preventief op inspelen’, 'Welke aandachtspunten of valkuilen kom je tegen?’, ‘Kan zelfroosteren helpen bij het duurzaam inzetbaar houden van mijn personeel?' en 'Wat is er nodig voor succesvol zelfroosteren of individueel roosteren?'.

Programma

Presentatie door drs. Bianca Weijers en drs. Lotte ten Hove, waarin aandacht wordt besteed aan hoe organisaties medewerkers duurzaam inzetbaar kunnen houden, welke uitvalredenen er zijn en op welke manieren organisaties hier preventief op in kunnen spelen.

Daarnaast wordt aandacht besteed aan de wijze waarop een duurzaam inzetbaarheidsproject op succesvolle wijze binnen een organisatie kan worden geïntroduceerd.

Hoe kan zelfroosteren helpen bij het duurzaam inzetbaar houden van personeel? En hoe ziet zelfroosteren er uit in de praktijk? Een compacte kennismaking met de zelfroosteroplossing van Intus.

Discussie met vakgenoten aan de hand van stellingen.
Napraten tijdens een gezellige borrel.
Datum: dinsdag 12 april 2011

Tijdstip: 13:30-17:00 uur
Locatie: Intus, Biltseweg 8 in Bosch en Duin (Zeist)

Aanmelden

Aanmelden kan kosteloos per mail naar: rondetafel@intus.nl, of telefonisch via 030 – 82 00 315 (vraag naar Ellen Veurink) of online via www.intus.nl/evenementen

 

Event informatie

Bedrijf: Berenschot

Datum: 12 april 2011

Inschrijven voor: 11 april 2011

Type event: Workshop

Doelgroep: Klanten