Berenschot betrokken

Bedrijf
Datum
24 september 2010
Inschrijven voor
24 september 2010
Type event
Workshop
Doelgroep
Onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Vrijdag 24 september 2010 gaan de medewerkers van Berenschot een aantal maatschappelijke projecten doen. Berenschot wil een inspirerende, uitdagende en leuke dag neerzetten. We gaan dat met hart (sociale activiteiten), hoofd (trainingen geven) en handen (opknappen, schilderen, etc.) doen. Het realiseren van een tastbaar resultaat staat centraal. De medewerkers van Berenschot hebben hiervoor zelf een project ingediend.

De volgende projecten worden op 24 september uitgevoerd:

Idealencompas; Greenwish. 
Greenwish ondersteunt particuliere maatschappelijke initiatiefnemers bij het zoeken naar technische en financiële ondersteuning. 
www.greenwish.nl

Brandoutloud; 
Brandoutloud zorgt ervoor dat hulporganisaties in ontwikkelingslanden een totaalpakket aan marketing- en communicatiemiddelen (huisstijl, website, posters, brochures e.d.) krijgen waarmee zij zichzelf professioneel en effectief kunnen profileren en promoten zodat ze zelfstandig verder kunnen groeien. 
www.brandoutloud.org

Het Rode Kruis; 
Het Rode Kruis (RK): een wereldwijde hulpverleningsorganisatie waarvan de werking in zeven basisbeginselen (menslievendheid, neutraliteit, onpartijdigheid, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid (ook wel universaliteit genoemd) is gegoten.
www.rodekruis.nl

Vóór Welzijn, Haagse welzijnsinstelling; 
Vóór Welzijn: brede welzijnsinstelling in de Haagse stadsdelen Segbroek, Loosduinen, Haagse Hout,  Leidschenveen en Ypenburg met peuterspeelzalen, kinder-, jongeren-, volwassenen-, ouderenwerk, opvoedingsondersteuning, algemeen maatschappelijk werk en cursussen. 
www.voorwelzijn.nl

Rabarber; Haagse Jeugdtoneelschool; 
Rabarber (Haagse Jeugdtoneelschool) Iedereen van 7 tot 26 jaar kan onder leiding van bevoegde docenten/regisseurs toneellessen volgen bij Rabarber.  Elke dag van de week, een passend programma. Bijvoorbeeld ook voor kinderen met het Downsyndroom. 
www.rabarber.net

Weizigt Natuur en Milieu Centrum; 
Weizigt NMC zet duurzaamheid consequent op de maatschappelijke agenda. Daarbij staat het organiseren van interactie centraal, oftewel samen leren, samen doen en ontdekken. De thema’s die centraal staan zijn: natuur, energie, water en afval. 
www.weizigtnmc.nl

Dierenbescherming; 
Dierenbescherming (Regionale afdeling). De DB komt op voor de belangen van dieren en bewerkstelligt maatschappelijke en politieke beïnvloeding. 
www.dierenbescherming-utrecht.nl

Event informatie

Bedrijf: Berenschot

Datum: 24 september 2010

Inschrijven voor: 24 september 2010

Type event: Workshop

Doelgroep: Onbekend