Organiseren & besturen van IT

Bedrijf
Datum
27 januari 2010
Inschrijven voor
27 januari 2010
Type event
Business Course
Doelgroep
Onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Te veel aandacht voor de ‘harde’kant en minder voor de ‘zachte’ c.q. de menselijke factoren in het organiseren en besturen van IT zijn vaak de oorzaak voor te weinig daadwerkelijke veranderingen in te praktijk.
 
Twynstra Gudde combineert expertise op het gebied van verandermanagement en gedegen IT kennis met succes tot een andere, verfrissende kijk op diverse vraagstukken.

Daadwerkelijk veranderen in de praktijk
Op woensdag 27 januari staat deze andere en verfrissende kijk op uw IT vraagstukken centraal. In een persoonlijke en kleine setting komt u meer te weten over hoe u een veranderingstraject binnen uw IT-organisatie zodanig inricht en bestuurt dat de verandering niet alleen op papier maar ook daadwerkelijk wordt doorgevoerd. Tijdens deze Winter Course maken we met u de vertaalslag van processen op papier naar de uitvoering in de praktijk.

Beproefde verandermethodes
De verschillende sessies gaan in op de praktische toepassingen van modellen en methodes en aanpakken in de praktijk. En daarnaast komt de zachte kant van het organiseren van IT aan bod, waarbij 5 beproefde verandermethodes worden besproken en stil wordt gestaan bij het fenomeen cultuur.

Consultancy.nl | Twynstra Gudde - Winter Course

Het evenement wordt georganiseerd op ons hoofdkantoor Twynstra Gudde, Amersfoort

Aanmelden en vraag indienen
Deelname aan deze Winter Course is gratis voor IT directeuren, managers, projectleiders en personen die direct met dit onderwerp te maken hebben. Daarnaast biedt de kleine setting van deze dag de mogelijkheid een vooraf gestelde vraag te behandelen.

Schrijf u nu in!

Event informatie

Bedrijf:

Datum: 27 januari 2010

Inschrijven voor: 27 januari 2010

Type event: Business Course

Doelgroep: Onbekend