Innovation in Action Mei 2010

Bedrijf
Datum
26 mei 2010
Inschrijven voor
14 mei 2010
Type event
Business Course
Doelgroep
Onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Case: The challenge of speeding up Sustainable Mobility
De Nederlandse overheid wil van ons land een proeftuin voor duurzame mobiliteit maken. Maar heeft Nederland wel een dusdanige markt voor elektrische auto’s dat wij als land belangrijke autofabrikanten kunnen overtuigen dat de eerste levering van commerciële elektrische auto’s begin 2011 onze kant op moet komen?

Ook dit jaar organiseert Squarewise een Business Course aan de Amsterdamse Zuidas voor een selecte groep talentvolle studenten. Op woensdag 26 mei verken je van 8.30 tot 17.30 uur het thema duurzame mobiliteit en de belangrijke vraag of Nederland hier wel echt klaar voor is. Je zult op deze dag niet alleen zelf een strategie ontwikkelen en doorrekenen om deze vraag te beantwoorden, maar ook inzicht krijgen in de manier waarop Squarewise nét dat stapje verder gaat in haar advisering en vanuit strategieontwikkeling ook daadwerkelijk versnelde beweging realiseert.

Deelname Squarewise Business Course “Innovation in Action”

  • Ben jij een excellente academicus in de laatste fase van je studie en wil je meer weten over een carrière als consultant strategie en innovatie?
  • Ben je analytisch sterk en vind je het leuk om zowel kwantitatief als kwalitatief bezig te zijn?
  • Ben jij ondernemend en een tikkeltje eigenwijs en zet jij je  bovendien graag in voor adviesopdrachten met een zekere maatschappelijke relevantie?
    Ben jij nieuwsgierig en gedreven en heb je de passie om complexe vraagstukken te doorgronden?

Meld je dan aan voor de Squarewise Business Course door ons vóór 14 mei je CV en cijferlijst te doen toekomen per email, info@squarewise.com. Daarnaast dagen we je uit om ons in maximaal 1 alinea te inspireren met jouw visie op de relatie tussen duurzaamheid en innovatie. Na je aanmelding ontvang je van ons zo snel mogelijk een reactie. Uiterlijk een week van te voren sturen wij je de details over de uiteindelijke dag.

Are you Squarewise?

Event informatie

Bedrijf: Squarewise

Datum: 26 mei 2010

Inschrijven voor: 14 mei 2010

Type event: Business Course

Doelgroep: Onbekend