Open Leadership Festival 2013

Bedrijf
YSE
Datum
21 maart 2013
Inschrijven voor
21 maart 2013
Type event
Seminar
Doelgroep
(Toekomsige) leiders
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

YSE en De Baak organiseren op vrijdag 11 mei de 1ste editie van het Open Leadership Festival plaats met als thema ‘Open Leadership: All Chiefs, All Indians’.

De Grondgedachte van het Festival
De wereld verandert in snel tempo en steeds meer organisaties worden gedwongen zichzelf opnieuw uit te vinden. Nieuwe bedrijfsmodellen vragen om een nieuw soort leiderschap en nieuwe leiders: leiders die verantwoordelijkheid nemen. Leiders die niet alleen oog hebben voor hun profit, maar ook zorg durven dragen voor people en planet. Zij begrijpen dat organisaties naar de toekomst toe alleen maar kunnen bestaan als er invulling wordt gegeven aan hun maatschappelijke betekenis. Waarbij ondernemerschap en maatschappelijke verantwoordelijkheid hand in hand gaan.

Wij denken dat de klassieke generatie leiders niet langer ‘de baas’ is en willen nieuwe vormen van leiderschap op een aantrekkelijke en frisse wijze onder de aandacht brengen bij (potentiële) professionals die zich vandaag of in de toekomst met leiderschap bezighouden. High potentials, jonge ondernemers en managers, masterstudenten, leiders van vandaag en wetenschappers: “we’re all chiefs, all indians”.

Festival op het strand van Noordwijk
Het Open Leadership Festival zal plaatsvinden op het strand van Noordwijk, voor De Baak Seaside. Inspirerende leiders van vandaag en van de toekomst, bijvoorbeeld uit het Young Global Leaders netwerk, zullen aanwezig zijn als inspirators om de discussie aan te wakkeren en hun visie te geven op het nieuwe soort leiderschap. Het programma bestaat verder uit: diverse thematipi’s, co-creatie- en zitzaksessies, discussies met de inspirators, generatiedebatten, workshops, interactie, muziek, ontmoeting en een Legendary Leader-bioscoop in gerecyclede zeecontainers.

Aanmelden
De inschrijving voor deelnemers wordt binnenkort geopend. Entreekaarten kosten €50, waarvan een kwart gedoneerd wordt aan een goed doel van jouw keuze. Op deze manier draagt het Open Leadership Festival graag haar steentje bij aan een betere wereld. Voor studenten zal er een speciale studentenkorting zijn.

Voor meer informatie neem contact op met Inge van Bogerijen via OLF@yseprogram.com.

Event informatie

Bedrijf: YSE

Datum: 21 maart 2013

Inschrijven voor: 21 maart 2013

Type event: Seminar

Doelgroep: (Toekomsige) leiders