Masterclass Scoren met Zin 1 Sep.

Bedrijf
Datum
01 september 2011
Inschrijven voor
31 augustus 2011
Type event
Seminar
Doelgroep
Directeuren en (HR) Managers
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Turner Masterclass ‘Scoren met Zin’

Op 1 september 2011 organiseert adviesbureau Turner de Masterclass ‘Scoren met Zin’. De Masterclass wordt gegeven door Hans van der Loo (1954), adviseur in de HR & Organizational Excellence practice bij Turner en auteur van het boek ‘We hebben er zin in!’. 
 
Energie lekt weg uit organisaties en resulaten blijven achter
Een grote uitdaging binnen organisaties is dat energie momenteel ‘weglekt’. Volgens recent onderzoek maakt slechts 10% van de organisaties effectief gebruik van het aanwezige potentieel aan menselijke energie! De gevolgen hiervan zijn onder meer achterblijvende resultaten in termen van omzet (15%), productiviteit (17%), medewerkersbetrokkenheid (19%) en klantloyaliteit (12%). Daarmee halen we de bedrijfsdoelen niet! Door niet uitsluitend vanuit macht en externe prikkels te sturen, maar ook nadrukkelijk rekening te houden met de zin die mensen in hun werk hebben, kan het aanwezige energiepotentieel in organisaties snel veel effectiever en efficiënter benut worden. Als manager bent u de aangewezen persoon om hiermee aan de slag te gaan.
 
Tijdens de masterclass neemt u kennis van de vier ‘powerprincipes’ die als energiebron van personen, teams en organisaties fungeren. U leert niet alleen hoe deze principes werken, maar ook hoe u ze kunt sturen. Met behulp van cases werken we dit uit voor de businessvraagstukken van dit moment. Op basis van een specifiek hiervoor ontwikkeld onderzoekinstrument leert u bovendien uw persoonlijke ‘zin en energieprofiel’ kennen. Met behulp van dit profiel kunt u op maatgerichte interventies plegen om de energie in uw organisatie slimmer en beter te benutten. 
 
Waar: Turner, Huize De Boom, Arnhemseweg 107, 3832 GK Leusen
Wie: Directeuren en (HR) Managers
Kosten: €275 Excl. 
 
Aanmelden
Heeft u interesse om de Masterclass ‘Scoren met Zin’ bij te wonen? Aanmelden kan op deze pagina. 

 

Event informatie

Bedrijf: Turner

Datum: 01 september 2011

Inschrijven voor: 31 augustus 2011

Type event: Seminar

Doelgroep: Directeuren en (HR) Managers