Het nieuwe werken in de energiesector

Bedrijf
PwC
Datum
16 mei 2011
Inschrijven voor
15 mei 2011
Type event
Seminar
Doelgroep
Vrouwen in de energiesector
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het nieuwe werken staat centraal tijdens de bijeenkomst van Women in Energy op 16 mei aanstaande. Samen met energietransporteur TenneT organiseert PwC dit evenement voor vrouwen die werkzaam zijn in de energiesector.

Na succesvolle eerdere bijeenkomsten over onder meer duurzame energie wordt ditmaal een ‘breder’ thema behandeld. Het nieuwe werken is ook in de energiesector een belangrijk onderwerp.  De nieuwe manier van werken geeft de werknemer meer vrijheid en flexibiliteit als het gaat om het plannen van de werkuren. Het nieuwe werken houdt echter meer in. Het vraagt ook om een andere houding van de werknemer, die meer eigen verantwoordelijkheid draagt.

Tijdens de bijeenkomst van 16 mei wordt besproken of Het nieuwe werken kan helpen de problemen in de energiesector  (een toenemende energievraag met grote investeringen, een vergrijzing van de medewerkers en de vraag naar goed opgeleid personeel) op te lossen.  Verder komen de volgende vragen aan bod:
- Welke nieuwe stijl van leidinggeven is nodig voor deze nieuwe manier van werken?
- Wat doen de energiemaatschappijen momenteel op dit gebied?
- Hoe kunnen we van elkaar leren?

Tot de sprekers horen Mel Kroon (CEO TenneT), Nina Skorupska (CTO Essent),  Martha van den Hengel (programmamanager Het nieuwe werken) en Viviana Kooistra (partner PwC).

De gratis bijeenkomst vindt plaats bij TenneT, Utrechtseweg 310, Arnhem en duurt van 13.15 uur tot 18.00 uur.

Aanmelden

Wilt u deelnemen? Stuur dan een e-mail naar Diane Robinson. Hebt u nog vragen, mail of bel dan Elian Vermeulen, +31 (0)88 792 49 79.

 

Event informatie

Bedrijf: PwC

Datum: 16 mei 2011

Inschrijven voor: 15 mei 2011

Type event: Seminar

Doelgroep: Vrouwen in de energiesector