Guru4Pro: Which SOA suite suits you?

Bedrijf
Datum
07 juni 2010
Inschrijven voor
07 juni 2010
Type event
Seminar
Doelgroep
Onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op maandag 07 juni 2010 organiseert Logica een Guru4Pro met als titel Which SOA suite suits you?. Verschillende guru’s delen tijdens deze sessie hun kennis met jou. Onder aanvoering van de Guru word je op de hoogte gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen op je vakgebied en kun je kennis delen met vakgenoten. Logica wil je hier graag voor uitnodigen

Which SOA suite suits you?
Niels Heinis, Amstelveen

Voor een succesvol Service Oriëntatie (SOA) initiatief is het van cruciaal belang om het business perspectief als uitgangspunt te nemen. Uiteindelijk komen dergelijke trajecten op een punt dat er een technologiekeuze gemaakt moet worden: welke SOA suite past het best in de gegeven situatie? Dit is een lastige vraag waarmee zowel onze klanten als onze Logica solution architecten te maken hebben. Logica’s SOA practice heeft onlangs een R&D project (SPyGLASS genaamd – SOA Platform Global Leadership ASSessment) afgerond waarin een viertal SOA suites zijn geëvalueerd op basis van een aantal criteria. In deze Guru4Pro wordt dit project toegelicht en de resultaten van de evaluatie gepresenteerd.

Niels Heinis is software architect bij Logica Nederland en is gespecialiseerd in Service Oriented Architectures. Sinds 2005 werkt Niels vanuit Logica’s SOA practice aan integratie en SOA projecten in diverse markten en heeft daarbij regelmatig te maken met product selectie. Niels zal tijdens deze Guru4Pro de aanpak, meetcriteria en resultaten presenteren van het vergelijkingsonderzoek dat Logica’s SOA practice heeft uitgevoerd naar een vijftal SOA suites. Niels is samen met enkele collega’s verantwoordelijk geweest voor het opzetten van het onderzoek, het definiëren en verwerken van de meetcriteria en het schrijven van het eindrapport.

Programma
17.30 - 18.30 uur Ontvangst en aansluitend eten ( broodjes en salades )
18.30 - 18.45 uur Welkomstwoord en introductie van de Guru door de gastheer/vrouw van Logica
18.45 - 20.00 uur Presentatie door de guru
20.00 - 20.30 uur Discussie met de Guru/ gelegenheid tot vragen stellen
20.30 - 21.30 uur Borrel

Klik hier en schrijf je in voor het event!

Event informatie

Bedrijf: Logica

Datum: 07 juni 2010

Inschrijven voor: 07 juni 2010

Type event: Seminar

Doelgroep: Onbekend