Guru4Pro: Sourcing; what’s hot, what’s not

Bedrijf
Datum
16 juni 2010
Inschrijven voor
16 juni 2010
Type event
Seminar
Doelgroep
Onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op woensdag 16 juni 2010 organiseert Logica een Guru4Pro met als titel Sourcing: ‘what’s hot, what’s not’. Verschillende guru’s delen tijdens deze sessie hun kennis met jou. Onder aanvoering van de Guru word je op de hoogte gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen op je vakgebied en kun je kennis delen met vakgenoten. Logica wil je hier graag voor uitnodigen

Sourcing: ‘what’s hot, what’s not’
Marco Gianotten van Giarte, Rijswijk

Wil je outsourcing tot een succes maken dan moet je niet focussen op trends, maar op het hebben van voldoende gemeenschappelijke belangen. Hype past niet bij uitbesteding. Marco Gianotten gaat met voorbeelden in op de kern van falen in sourcing en het DNA van best practices. U leert hoe je een negatieve spiraal kunt doorbreken en successen kunt klonen.

Marco H.E. Gianotten (1966) is oprichter en managing director van Giarte, een onderzoeksbureau voor de strategische aspecten van informatietechnologie. Hij is eveneens oprichter van DigitalBoardroom, een interactief kennisplatform voor besluitvormers. Het platform bundelt de kennis en ervaring van managers en maakt deze toegankelijk via publicaties en events. Marco publiceerde een aantal boeken over strategisch IT- en outsourcing management, heeft vaste columns en geeft regelmatig lezingen aan topmanagers. In 2009 won hij de award van Outsourcing Professional van het Jaar, een initiatief van Platform Outsourcing Nederland en het vakblad Outsource Magazine.

Programma
17.30 - 18.30 uur - Ontvangst en aansluitend eten ( broodjes en salades )
18.30 - 18.45 uur - Welkomstwoord en introductie van de Guru door de gastheer/vrouw van Logica
18.45 - 20.00 uur - Presentatie door de guru
20.00 - 20.30 uur - Discussie met de Guru/ gelegenheid tot vragen stellen
20.30 - 21.30 uur - Borrel

Klik hier en schrijf je in voor het event!

Event informatie

Bedrijf: Logica

Datum: 16 juni 2010

Inschrijven voor: 16 juni 2010

Type event: Seminar

Doelgroep: Onbekend