Guru4Pro: Smart Working in de praktijk

Bedrijf
Datum
09 december 2010
Inschrijven voor
09 december 2010
Type event
Seminar
Doelgroep
Onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 9 december organiseert Logica in Amstelveen een Guru4Pro met als titel Smart Working in de praktijk: Connecting People, Connecting Places, Connecting Knowledge. Onder aanvoering van de Guru word je op de hoogte gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen op je vakgebied en kun je kennis delen met vakgenoten. Logica wil je hier graag voor uitnodigen.

Smart Working in de praktijk: Connecting People, Connecting Places, Connecting Knowledge Erik Grandiek Ook nieuwsgierig naar inspirerende en leerzame voorbeelden uit de praktijk van Smart Working? Naar hoe Smart Working ondernemingen en overheden helpt een aantrekkelijker werkgever te worden, kosten te besparen en duurzamer te ondernemen? Deze Guru4Pro sessie gaat op basis van concrete cases in op de valkuilen en de succesfactoren: wat werkte goed, wat was lastig? De populariteit van het thema is ongekend maar de praktijk blijkt weerbarstig! Collega Erik Grandiek adviseert klanten al sinds 2005 met vraagstukken op het gebied van Smart Working. In deze Guru4Prosessie deelt hij ervaringen die hij hierbij opdeed met kwesties als “hoe bereid ik de managers voor op leiding geven aan een leeg kantoor” en “hoe werk ik goed én productief samen op afstand?”. Verder wordt kort vooruit geblikt met een schets van toekomstige ontwikkelingen in onze „connected‟ samenleving. Discussie en stellingen maken van de bijeenkomst een interactieve, leuke en leerzame avond!

Programma
17.30 - 18.30 uur Ontvangst en aansluitend eten ( broodjes en salades )
18.30 - 18.45 uur Welkomstwoord en introductie door de gastheer/vrouw van Logica
18.45 - 20.00 uur Presentatie door de Guru
20.00 - 20.30 uur Discussie met de Guru/ gelegenheid tot vragen stellen
20.30 - 21.30 uur Borrel Spreker

Erik Grandiek
Erik Grandiek is adviseur „Het Nieuwe Werken‟ en werkzaam bij Logica Business Consulting. Hij heeft daarnaast meer dan 15 jaar ervaring met Enterprise Content Management oplossingen. In zijn advies richt hij zich vooral op het ontwikkelen van visie en strategie, business cases en verandermanagement. Erik Grandiek was de afgelopen jaren werkzaam bij klanten als Sabic, KPN, Gemeente Amsterdam, Shell, Electrabel en Facilicom. Hij was al in 2004 betrokken bij het invoeren van Het Nieuwe Werken (Flex4All) bij Sabic, één van de eerste integrale Het Nieuwe Werken-implementaties in Nederland.

Geïnteresseerd in één van deze Guru4Pro‟s? Meld je dan aan via www.logica.nl/guru4pro. Schrijf je snel in, want vol is vol

Event informatie

Bedrijf: Logica

Datum: 09 december 2010

Inschrijven voor: 09 december 2010

Type event: Seminar

Doelgroep: Onbekend