Guru4Pro: Lean principes in software-ontwikkeling

Bedrijf
Datum
29 november 2010
Inschrijven voor
29 november 2010
Type event
Seminar
Doelgroep
Onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 29 november organiseert Logica een Guru4Pro met als titel Toepassen van Lean principes in software-ontwikkeling. Onder aanvoering van de Guru’s word je op de hoogte gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen op je vakgebied en kun je kennis delen met vakgenoten. Logica wil je hier graag voor uitnodigen.

Toepassen van Lean principes in software-ontwikkeling Edward Crain en Kees Verlaan Lean6sigma wordt steeds vaker toegepast bij het efficiënter en dus goedkoper maken van bedrijfsprocessen. Toch wordt de vertaling van lean principes naar software-ontwikkeling als te moeilijk of te complex gezien. Vaak vanwege een gebrek aan transparantie over hoe efficiënt of juist inefficiënt de IT-afdeling te werk gaat. Kom naar de Guru4Pro en leer hoe je lean principes kan toepassen om je software ontwikkelproces te verbeteren door verspilling tegen te gaan en een snellere time2market te bereiken.

Programma
17.30 – 18.30 uur Ontvangst en aansluitend eten ( broodjes en salades ) 
18.30 – 18.45 uur Welkomstwoord en introductie door de gastheer/vrouw van Logica 
18.45 – 20.00 uur Presentatie door de Guru 
20.00 – 20.30 uur Discussie met de Guru/ gelegenheid tot vragen stellen 
20.30 – 21.30 uur Borrel

Sprekers

Edward Crain
Edward Crain is een ervaren Business analist/Informatie architect. Hij is sinds 2001 werkzaam bij Logica. Naast zijn interesse in requirements, heeft hij een passie voor procesverbetering binnen software ontwikkeling en houdt hij alle ontwikkelingen in de markt op de voet bij. Zo is hij een grote voorstander geworden van het toepassen van lean principes in software ontwikkeling.

Kees Verlaan
Kees Verlaan is een ervaren Business analist/Informatie architect bij Logica die al sinds 2005 werkzaam is bij Zwitserleven. Hier maakt hij met name deel uit van projecten die gebruikmaken van de RUP en waterval methodieken. Voor project PRECISIE in 2008 is hij - vanwege de voordurend wijzigende requirements en dynamische omgeving- van de gebruikte methodieken afgeweken. Hij heeft Lean principes stapsgewijs ingevoerd en toegepast om dit moeilijke project naar een succes te leiden.

Geïnteresseerd in één van deze Guru4Pro’s? Meld je dan aan via www.logica.nl/guru4pro. Schrijf je snel in, want vol is vol

Event informatie

Bedrijf: Logica

Datum: 29 november 2010

Inschrijven voor: 29 november 2010

Type event: Seminar

Doelgroep: Onbekend