Guru4Pro: Het nut van Agent Technologie

Bedrijf
Datum
30 september 2010
Inschrijven voor
30 september 2010
Type event
Seminar
Doelgroep
Onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 30 september organiseert Logica een Guru4Pro met als titel Grip op gedistribueerde oplossingen: het nut van Agent Technologie. Verschillende guru’s delen tijdens deze sessie hun kennis met jou. Onder aanvoering van de Guru word je op de hoogte gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen op je vakgebied en kun je kennis delen met vakgenoten. Logica wil je hier graag voor uitnodigen.

Grip op gedistribueerde oplossingen: het nut van Agent Technologie

Sprekers : Cor van der Struijf (IBM) en Eduard Drenth (Logica)

Steeds meer functionaliteit wordt gerealiseerd door oplossingen te combineren. De oplossingen bevinden zich steeds vaker in van elkaar gescheiden domeinen. Een domein kan een bedrijf zijn of een organisatie. Een andere ontwikkeling is dat oplossingen steeds vaker on-demand worden in- en uitgeschakeld. Binnen Logica wordt al langere tijd nagedacht over het omgaan met dit soort context. Dit gebeurt op diverse niveaus zoals organisatiestructuur, maar ook implementatie. Wat het laatste betreft heeft Logica veelbelovende stappen gezet met behulp van agent technologie.

Programma
17.30 - 18.30 uur ontvangst en aansluitend eten ( broodjes en salades )
18.30 - 18.45 uur Welkomstwoord en introductie door de gastheer/vrouw van Logica
18.45 - 20.00 uur Presentatie door de guru
20.00 - 20.30 uur Discussie met de Guru/ gelegenheid tot vragen stellen
20.30 - 21.30 uur Borrel

Sprekers

Cor van der Struijf / IBM
Cor van der Struijf van IBM heeft zijn sporen verdiend in de Grid en Cloud Computing wereld. Zo is hij bij vele implementaties betrokken geweest als Almere Grid en IT Outsourcers. Daarnaast is hij bestuurslid van Gridforum.nl. De impact van on-demand oplossingen op technologie en business hebben dan ook zijn bijzondere belangstelling. De opgedane ervaringen deelt hij veelvuldig tijdens workshops en gastcolleges

Eduard Drenth / Logica
Eduard Drenth is als software-architect intensief betrokken bij ontwikkelingen rond Agent-technologie binnen Logica. Eduard is overtuigd van de winst die behaald kan worden door het toepassen van Agent-technologie. Hij deelt graag zijn inzichten met u. Eén van de meest erkende Agent-platformen is Jade, Eduard is één van de ontwikkelaars van Jade. Hij heeft binnen het AMC en het Nikhef Agent-toepassingen geïmplementeerd. Tevens heeft hij over dit thema workshops verzorgd en een artikel gepubliceerd in Java Magazine.

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden.

Event informatie

Bedrijf: Logica

Datum: 30 september 2010

Inschrijven voor: 30 september 2010

Type event: Seminar

Doelgroep: Onbekend