Guru4Pro: De innovatie roadshow

Bedrijf
Datum
03 juni 2010
Inschrijven voor
03 juni 2010
Type event
Seminar
Doelgroep
Onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op donderdag 03 juni 2010 organiseert Logica een Guru4Pro met als titel De innovatie roadshow. Verschillende guru’s delen tijdens deze sessie hun kennis met jou. Onder aanvoering van de Guru word je op de hoogte gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen op je vakgebied en kun je kennis delen met vakgenoten. Logica wil je hier graag voor uitnodigen

De innovatie Roadshow
Marianne Herbert, Groningen

iPhone applicaties, multitouch-tools, zoeken met intelligente software-agenten: onze collega's vervaardigen de meest geweldige toepassingen. Vanuit de thema's new commerce, collaboration en sustainability zetten Arlette, Marianne en Hans de belangrijkste en mooiste op een rij.

Marianne Herbert is sinds 1997 werkzaam als consultant in het werkveld van informatie- en communicatietechnologie. Met als afstudeerrichting Telematica ontwikkelde zij met name interesse in de verandering waarop wij communiceren, leren, werken en informatie creëren dankzij de komst van internet. Naast het vervaardigen en geven van workshops hieromtrent, is zij researcher en adviseur voor specifieke themagebieden zoals social media, online collaborationtools, communities en innovatieve bedrijfsstrategieën. Sinds maart 2007 is Marianne werkzaam bij Logica Management Consulting. Daarnaast verzorgt zij als docent trainingen voor de Logica University. Haar jarenlange ervaring met de inzet van ICT binnen en tussen organisaties en hun doelgroepen hebben geresulteerd in een wervende visie presentatie, getiteld "Smart Working door innovatie in netwerken".

Programma
17.30 - 18.30 uur Ontvangst en aansluitend eten ( broodjes en salades )
18.30 - 18.45 uur Welkomstwoord en introductie van de Guru door de gastheer/vrouw van Logica
18.45 - 20.00 uur Presentatie door de guru
20.00 - 20.30 uur Discussie met de Guru/ gelegenheid tot vragen stellen
20.30 - 21.30 uur Borrel

Klik hier en schrijf je in voor het event!

Event informatie

Bedrijf: Logica

Datum: 03 juni 2010

Inschrijven voor: 03 juni 2010

Type event: Seminar

Doelgroep: Onbekend