IT Governance voor de Rijksoverheid

Bedrijf
Datum
21 juni 2011
Inschrijven voor
21 juni 2011
Type event
Seminar
Doelgroep
Managers
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 21 juni vindt het congres 'Strategic Sourcing' plaats in Evoluon Eindhoven. KPMG EquaTerra is hoofdsponsor van dit congres. Tijdens dit congres organiseert KPMG EquaTerra een rondetafel over het thema IT-governance voor de rijksoverheid.

In gesprekken met onder andere CIO’s binnen de rijksoverheid, overheidsdepartementen en uitvoeringsorganisaties, krijgen wij regelmatig vragen en geanimeerde discussies over het thema IT-governance.

Bijna alle organisaties hebben (een deel van) het beheer en ontwikkeling van hun IT, en soms ook andere diensten, ondergebracht bij externe partijen. Uitbesteding van diensten is in veruit de meeste situaties gedaan naar meerdere leveranciers, hetgeen de aansturing extra complex maakt.

De vraag is nu hoe je de interne organisatie kunt inrichten om de levering van diensten beheersbaar en betrouwbaar te houden. De continuïteit van uw primaire processen valt of staat met de betrouwbaarheid van deze externe diensten. Regisseren, regie organisatie en aansturing intern en extern blijken in de praktijk toch weerbarstige onderwerpen te zijn.

Onderling uitwisselen van ervaringen is een goed middel gebleken om ideeën op te doen over inrichting en verbeteringen. Tijdens onze rondetafel op het congres willen wij ervaringen met elkaar delen en een platform bieden voor discussie over IT-governance.

Datum en locatie
Dinsdag 21 juni, Evoluon Eindhoven.

Programma
10.00 Registratie
11.00 Opening en welkom
12.00 Inhoudelijk programma, klik hier voor meer informatie
18.00 Borrel
19.00 VIP-diner

Aanmelden

Aanmelden voor het event kan op deze pagina.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjorie Rijkse, (070) 3382187. 

 

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 21 juni 2011

Inschrijven voor: 21 juni 2011

Type event: Seminar

Doelgroep: Managers