Themadag Beloningsmanagement

Bedrijf
Datum
10 februari 2011
Inschrijven voor
09 februari 2011
Type event
Seminar
Doelgroep
Compliance-, risk en HR managers
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Hay Group: Themadag Beloningsmanagement

Het doel van de themadag van Hay Group is om de deelnemers praktische handvatten te geven om te faciliteren bij het opstellen van een adequaat beheerst beloningsbeleid bij een financiële onderneming.

Op 1 januari 2011 treedt het Besluit beheerst beloningsbeleid in werking. Op grond van dit besluit zijn financiële ondernemingen verplicht om het beloningsbeleid te verankeren in de bedrijfsvoering en openbaar te maken. Deze themadag wordt in samenwerking met de HayGroup georganiseerd. Tijdens deze dag zullen docenten van Hay Group, het NCI en de toezichthouders inzicht geven in de gevolgen van het Besluit beheerst beloningsbeleid.

Doelgroep

Compliance officers, risk managers en HR professionals werkzaam bij financiële ondernemingen die onder de werking van het Beslujt beheerst beloningsbeleid vallen (banken, verzekeraars, clearinginstellingen en beleggingsondernemingen). Daarnaast is de opleiding geschikt voor externe adviseurs en toezichthouders.

Kosten

€ 700,-- (vrijgesteld van BTW).

Locatie

Deze themadag wordt georganiseerd in het kantoor van Hay Group te Zeist. De opleiding begint de eerste dag om 08.45 uur en eindigt omstreeks 16.45 uur.

Aanmelden

Inschrijven voor de Themadag Beloningsmanagement kan op deze pagina.

 

Event informatie

Bedrijf: Hay Group

Datum: 10 februari 2011

Inschrijven voor: 09 februari 2011

Type event: Seminar

Doelgroep: Compliance-, risk en HR managers