Retail Ontbijtsessie maart 2012

Bedrijf
Datum
13 maart 2012
Inschrijven voor
13 maart 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Geïnteresseerden
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Filiaalmanager: de sleutelpositie voor succes

Binnen retailorganisaties heeft de filiaalmanager een cruciale rol. Samen met het regionale management wordt gezorgd voor de vertaling van de formule en strategie van het hoofdkantoor naar de vestigingen en dus de consument. Succesvolle managers, die deze vertaling het best laten aansluiten op de business, genereren meer omzet.

Het vinden van een balans in deze vertaling wordt steeds uitdagender. De concurrentie wordt heviger, de koopkracht neemt af, de consument wordt kritischer en winkelen via internet is booming. Te midden van deze uitdagingen moet de filiaalmanager nu meer dan ooit op zoek naar een succesvolle strategie voor haar vestiging.

Wat maakt een filiaalmanager succesvol? Carglass en Media-Saturn delen hun ervaringen en we gaan samen op zoek naar de kritische succesfactoren van de filiaalmanager.

Het programma
08.00 uur: Ontvangst met ontbijt
08.30 uur: Opening
08.45 uur: Erik Derks, HR-directeur bij Carglass
09.45 uur: Mirjam van der Horst, Head of HR bij Media-Saturn
10.30 uur: Paneldiscussie
11.30 uur: Einde

Mirjam van der Horst, Head of HR bij Media-Saturn, zal een inleiding houden over het succesvolle opleidingstraject voor haar vestigingsdirecteuren. Media-Saturn is sinds haar eerste vestiging in 2000 in Nederland explosief gegroeid en kent op dit moment 38 vestigingen in Nederland.

Erik Derks, HR directeur bij Carglass, zal ons inzicht geven in het effect van betrokkenheid op de bedrijfsresultaten van haar vestigingen. Carglass kent 55 servicecentra in Nederland en zit dus dichtbij haar klanten langs de weg. Door de vele vestigingen is het essentieel om grip te houden op de betrokkenheid van medewerkers en de invloed daarvan op de omzet.

Details Retail ontbijtsessie
Datum: Dinsdag 13 maart 2012
Tijd: 8.00 - 11.30 uur
Doelgroep: HR-directeuren en (Retail/Business) managers
Locatie: Kantoor Hay Group in Zeist
Deelname: Gratis

Voor meer informatie
Deborah van Rijn
e deborah.van.rijn@haygroup.com
t 030 69 29 916

Event informatie

Bedrijf: Hay Group

Datum: 13 maart 2012

Inschrijven voor: 13 maart 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Geïnteresseerden