Najaarsoverleg 2010 - Verantwoord Belonen

Bedrijf
Datum
18 november 2010
Inschrijven voor
15 november 2010
Type event
Seminar
Doelgroep
HR professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Voor de vijfde keer op rij organiseert Hay Group het Najaarsoverleg. Deze keer is het thema Verantwoord Belonen.

In een inspirerende omgeving spreken onze experts met vertegenwoordigers van bedrijfsleven, de vakbonden en wetenschap over de huidige arbeidsverhoudingen. Deze keer staat het debat in het teken van het thema verantwoord belonen. In de afgelopen twee jaar is van diverse ondernemingen het imago en identiteit beschadigd. Immers, hun beloningsbeleid werd in de publieke opinie als onverantwoord bestempeld.

Wat is verantwoord belonen? In hoeverre dient het beloningsbeleid de identiteit van de onderneming te ondersteunen? Wat zijn rechtvaardige beloningsverhoudingen, en wat is een verantwoorde loonsom? Deze en andere vragen komen in korte inleidingen en het debat aan de orde. De middag geeft u visies en inzichten direct bruikbaar voor uw onderneming.

Schrijf u nu online in. De kosten voor deze bijeenkomst zijn € 195,-. De bijeenkomst vindt plaats van 14 tot 17 uur, met aansluitend een borrel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nienke Fentener van Vlissingen of Marije Flips via 030-6929121 of najaarsoverleg@haygroup.com

Inschrijven

Inschrijven voor het event kan op deze pagina.

 

Event informatie

Bedrijf: Hay Group

Datum: 18 november 2010

Inschrijven voor: 15 november 2010

Type event: Seminar

Doelgroep: HR professionals