Hoe Word ik CFO

Bedrijf
Datum
08 februari 2012
Inschrijven voor
06 februari 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Finance professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Persoonlijke ontwikkeling is een onmisbaar aspect die de finance professional in staat stelt resultaatgericht te acteren. Om in een onderneming door te groeien en ambities waar te maken, is het van belang de juiste vaardigheden te ontwikkelen. Finext Control gelooft in deze persoonlijke ontwikkeling.

De aanpak
Het ontwikkelen van vaardigheden om optimaal binnen een organisatie te presteren, is de succesfactor om door te groeien in een onderneming en ambities waar te maken. Finext gelooft op het gebied van financiële besturing in de integrale aanpak van strategie, besturing en mensen. De aanpak in 'Hoe word ik CFO?' biedt een unieke samenhang tussen masterclasses, intervisie cafés en beschouwing. In de masterclasses wordt gefocust op de competenties adviseren en conflicthantering.

De masterclasses zijn tot stand gekomen in samenwerking met ervaringsdeskundigen: Tjero Zomer, voormalig CFO van Transavia en Jennie Prins, professional training & coaching consultant. In de intervisie cafés wordt in besloten kring gewerkt aan persoonlijke uitdagingen - van jezelf en van anderen. Dit vergroot en verankert de persoonlijke effectiviteit en kan helpen in toekomstige managementfuncties. De beschouwing helpt je terug te blikken op je persoonlijke ontwikkeling en nieuwe uitdagingen te formuleren. Vanuit die drijfveer hebben we een speciaal programma samengesteld om vaardigheden te ontwikkelen en persoonlijke ambitie centraal te stellen. 'Hoe word ik CFO?' stelt je in staat om sterker te worden in de rol als business partner vanuit de financiële functie.

Data

8 februari 2012, Hoe effectief ben jij als adviseur?
22 maart 2012, Intervisie café
19 april 2012, Intervisie café
24 mei 2012, Beschouwing: Hoe effectief ben jij als adviseur?
24 mei 2012, Conflicthantering, onderhandelen en denken in win-win!
21 juni 2012, Intervisie café
20 september 2012, Intervisie café
11 oktober 2012, Beschouwing: Conflicthantering, onderhandelen en denken in win-win!

Locatie
De Masterclasses, intervisie cafés en beschouwingen worden gehouden in Huis “De Werve”.
Huis “De Werve”, Park de Werve 1, 2274 ES Voorburg

Kosten
De investering voor dit programma bedraagt € 2.795,- euro excl. BTW. Het programma geeft je het recht op 18 PE punten.

Aanmelden
Vrijblijvend meer informatie ontvangen of aanmelden voor de masterclass? Neem contact op met Marlie Vermazeren via: E-mail: marlie.vermazeren@finext.nl, telefoon: + 31 (0)6 52 00 72 71.

Download de brochure Hoe Word ik CFO voor meer informatie.

 

Event informatie

Bedrijf: Finext

Datum: 08 februari 2012

Inschrijven voor: 06 februari 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Finance professionals