Enterprise Performance Management Okt. 2011

Bedrijf
Datum
28 oktober 2011
Inschrijven voor
27 oktober 2011
Type event
Seminar
Doelgroep
Geinteresseerden
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Kennissessie Enterprise Performance Management

De financiële sector wordt gekenmerkt door een vraag naar meer transparantie, wijzigende verdienmodellen, een constante druk op verlaging van de kosten en een roep om inzicht in rentabiliteit van producten, kanalen en klanten.

In de praktijk zien wij echter dat  antwoorden op deze vragen vaak nog onvoldoende ingevuld kunnen worden binnen het huidige Performance Management proces. Financiële organisaties zijn over het algemeen complex, de producten zijn ook complex, daarnaast zijn veel financiële instellingen het resultaat van fusies. Hoe kan een organisatie ondanks deze complixiteiten haar prestaties integraal monitoren? Veel informatie is beschikbaar, echter vaak is het wel verzuilde informatie. Biedt de invoering van Enterprise Performance Management een mooie kans om informatie meer te structureren en daarmee een versnelling te brengen in de transformatie die ook binnen de financiële sector noodzakelijk is ?

Een goede Enterprise Performance Management strategie kan bijdragen aan een besparing in kosten. Zij biedt  kansen om sneller te kunnen reageren op veranderingen in de markt. Zij creëert meer tijd voor control een betere "partner in business" te  worden.

Kortom, genoeg redenen om aan de slag te gaan, maar waar moet je beginnen? Op welke Maturity niveau bevindt je organisatie zich? Hoe kom je van de fase waarin uw Performance Management zich nu bevindt naar een volgend niveau? En hoe kun je dit realiseren binnen beperkte kostenbudgetten? Wat kun je leren van andere sectoren?

De  kennissessie die Finext op 28 oktober organiseert geeft je nieuwe inzichten op  informatievoorziening en besturing en gaat in op de rol van een centrale regiefunctie. Bob Wouters - CFO van Nationale Nederlanden zakelijk en Robert Monachino - CFO strategische processen van Unicredit delen met jou de voordelen en ervaringen en uitdagingen die zij hebben ondervonden. Finext geeft aan de hand van de EPM Maturity levels inzicht in waar je organisatie  staat ten opzichte van andere partijen in de markt en handvatten om het volgende niveau te bereiken.

Aanmelden

Heb je interesse om aan deze kennissessie deel te nemen schrijf je dan nu hier in.

 

 

Event informatie

Bedrijf: Finext

Datum: 28 oktober 2011

Inschrijven voor: 27 oktober 2011

Type event: Seminar

Doelgroep: Geinteresseerden