Trends in Energy 2011

Bedrijf
Datum
07 oktober 2011
Inschrijven voor
06 oktober 2011
Type event
Seminar
Doelgroep
Managers
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Trends in Energy 2011

Energiebedrijven, belangengroepen, overheid en consumenten zijn doordrongen van het feit dat onze huidige energievoorziening niet aansluit op maatschappelijke duurzaamheiddoelstellingen. Illustratief hiervoor zijn de diverse initiatieven zoals lokale opwekking, elektrisch vervoer en energie-efficiencyprogramma's. Het initiatief en de uitvoering ervan ligt voornamelijk in het publieke domein: bij de netbeheerders of bij de leveringsbedrijven. De consument zelf speelt hierin nauwelijks (nog) een rol.

Maar zitten de afnemers van energie hier eigenlijk wel op te wachten? Wordt er wel voldoende aandacht besteedt aan het creëren van vraag? Houdt de energiesector voldoende rekening met de wensen van de consument bij de inrichting van de keten? Per slot van rekening is het de consument die uiteindelijk de rekening betaalt.

Op vrijdag 7 oktober 2011 belichten we alle kanten van deze medaille: vanuit de energiebranche, de politiek en de consument. We gaan in op de invloed van de consument op de veranderingen in de keten, de macht die zij wellicht krijgt en de wijze waarop de consument actief integreert in de 'energie waardeketen 2.0'.

Graag nodigt Capgemini u uit voor Trends in Energy 2011 met als thema 'De consument bepaalt'.

Aanmelden

U kunt zich op deze pagina aanmelden voor het event Trends in Energy 2011.

Voor meer informatie zie de website van Trends in Energy.

 

Event informatie

Bedrijf: Capgemini

Datum: 07 oktober 2011

Inschrijven voor: 06 oktober 2011

Type event: Seminar

Doelgroep: Managers