Uitreiking P&O Proffie

Bedrijf
Datum
07 oktober 2010
Inschrijven voor
07 oktober 2010
Type event
Seminar
Doelgroep
Onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De P&O Proffie is dé vakprijs voor excellent HR-beleid in Nederland die voor en door HR-professionals georganiseerd wordt. Organisaties met een goede verbinding tussen de organisatiestrategie en het HR-beleid maken kans op het winnen van de P&O Proffie. Als winnaar kunt u zich met recht profileren als de organisatie met het beste track record op het terrein van personeelsmanagement. 

De organisatoren van de P&O Proffie brengen voorbeelden van inspirerend en doeltreffend HR-beleid onder de aandacht en onderstrepen daarmee het belang van goed HR-beleid voor een succesvolle organisatie. Daarnaast besteden zij aandacht aan vernieuwende en verfrissende HR-initiatieven door het uitreiken van de HR-Innovatieprijs.

De initiatiefnemers van de P&O Proffie zijn Berenschot, Tempo-Team, IntermediairPW en NVP. De P&O Proffie wordt sinds 2004 uitgereikt door een vakjury die bestaat uit vooraanstaande Nederlandse HR-professionals.

De feestelijke uitreiking van de P&O Proffie en de HR-Innovatieprijs vindt dit jaar plaats op donderdag 7 oktober in Het koetshuis van Kasteel Amerongen.

Schrijf u direct in >>>

Event informatie

Bedrijf: Berenschot

Datum: 07 oktober 2010

Inschrijven voor: 07 oktober 2010

Type event: Seminar

Doelgroep: Onbekend