RTL Masterclass De Klant aan het Roer

Bedrijf
Datum
10 januari 2012
Inschrijven voor
08 januari 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op dinsdag 10 januari 2012 geeft Berenschot in samenwerking met Nyenrode een RTL Masterclass. Consumenten krijgen door de groeiende invloed van social media en crowdsourcing steeds meer macht.

Welke invloed hebben deze ontwikkelingen op uw marketingstrategie, uw supplychain beleid en uw manier van leidinggeven? Experts van onder andere Berenschot gaan in de RTL Masterclass ‘De klant aan het roer' in op de vraag hoe u als algemeen, commercieel of operationeel manager tot effectieve interactie komt met de klant. Daarnaast presenteren Unilever, TNO, SNS bank en Shapeways hoe zij succesvol hebben ingespeeld op de laatste trends en ontwikkelingen.

Experts van o.a. organisatieadviesbureau Berenschot gaan in de RTL Masterclass ‘De klant aan het roer' in op de vraag hoe u als algemeen, commercieel of operationeel manager tot effectieve interactie komt met de klant. Daarnaast presenteren Unilever, TNO, SNS bank en Shapeways hoe zij succesvol hebben ingespeeld op de laatste trends en ontwikkelingen.

Datum: dinsdag 10 januari 2012
Tijstip: 15.00 uur tot 19.00 uur
Locatie: Nyenrode Business Universiteit, Straatweg 25, 3621 BG Breukelen
Kosten: De kosten voor deze masterclass bedragen 275,- euro (excl. BTW)
Doelgroep: Algemeen, commercieel of operationeel managers

Aanmelden
Aanmelden kan via RTL Masterclass.

 

Event informatie

Bedrijf: Berenschot

Datum: 10 januari 2012

Inschrijven voor: 08 januari 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals