Het Keurmerkseminar

Bedrijf
Datum
15 oktober 2010
Inschrijven voor
15 oktober 2010
Type event
Seminar
Doelgroep
Onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het Keurmerkseminar: imagoverbetering door zelfregulering

Zoekt u nieuwe manieren om het imago van uw branche te verbeteren? Heeft u een keurmerk dat aan revitalisering toe is? Of overweegt u juist een keurmerk te lanceren? Dan is Het Keurmerkseminar, dat Berenschot organiseert op 15 oktober 2010, iets voor u! Dit seminar voor (communicatie)managers en directeuren van brancheorganisaties gaat over het strategisch inzetten van keurmerken en over ‘branche branding’.

Schrijf u direct in >>>

Waarom dit seminar?
Veel brancheorganisaties hebben een keurmerk. Soms met veel waarborgen omkleed, soms niet veel meer dan een bewijs dat de contributie is betaald. Over het nut, de werking en de beperkingen van keurmerken is nog veel onduidelijk. Daarom organiseert Berenschot een seminar. Om met elkaar ideeën uit te wisselen over de vraag hoe je als vereniging keurmerken strategisch kunt inzetten.

Wat gaat er gebeuren?
Het seminar start met een plenair gedeelte, waarin wij onze ervaringen uit de adviespraktijk en de nieuwste inzichten uit de VS met u delen. Vervolgens geeft Fairtrade een presentatie over de kansen van hun keurmerk voor uw branche en gaan wij kort in op de wettelijke eisen voor keurmerken.In parallelle learning labs kunt u vervolgens uw kennis over de volgende onderwerpen verdiepen: 

  • Hoe zet ik mijn keurmerk in de markt?
  • Branche branding: een strategische kijk op imagoverbetering
  • Franchise: het ultieme keurmerk?

U kunt twee van de drie learning labs volgen. Tijdens de labs is er veel ruimte voor inzichten uit de praktijk en onderlinge discussie.

We besluiten het seminar met een paneldiscussie en een opmerkelijke afsluiting, waarover we nu nog niet teveel kwijt willen. 
Meer informatie over het programma en de sprekers vindt u hier >>>

Waar, wanneer en hoeveel?
Het seminar duurt van 13.00 tot 16.30 met voorafgaand een lunchbuffet en na afloop een borrel. Locatie: Berenschot,  Europalaan 40, Utrecht.

De kosten voor dit seminar bedragen € 295,-- (inclusief BTW).

Event informatie

Bedrijf: Berenschot

Datum: 15 oktober 2010

Inschrijven voor: 15 oktober 2010

Type event: Seminar

Doelgroep: Onbekend