Consultants Event Informatiebeveiliging

Bedrijf
Datum
08 april 2010
Inschrijven voor
02 april 2010
Type event
Seminar
Doelgroep
Onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Door de groeiende hoeveelheid digitale informatie is het essentieel om beveiliging van (computer)systemen goed te beoordelen. Juist omdat het werken met privacy gevoelige gegevens vele risico’s met zich meebrengt. Vaak helpen consultants externe organisaties om hun bedrijfsinformatie op een geïntegreerde wijze in kaart te brengen, te borgen en te communiceren om vervolgens te komen tot een verantwoordelijke wijze van informatiebeveiliging.

Dit alles lijkt vanzelfsprekend, maar hoe werkt een dergelijke implementatie in de dagelijkse praktijk? Hoe zorgt u ervoor dat informatiebeveiliging zo goed mogelijk wordt geïntegreerd in de reguliere bedrijfsprocessen? Hoe krijgt u inzicht in de aanwezige risico’s en hoe dekt u deze af? Hoe laat u informatiebeveiliging op een reeds bestaand kwaliteitssysteem aansluiten? En hoe implementeert u, als consultant, informatiebeveiliging op een efficiënte en zó voordelig mogelijke manier bij uw klanten?

Wij vertellen u graag hoe op donderdagochtend 8 april a.s. tijdens het Consultants Event Informatiebeveiliging in Noordwijk. Hèt vervolg op het succesvolle seminar van 6 oktober 2009 speciaal voor consultants. Gedurende deze ochtend gaan wij dieper in op de praktische kant van informatiebeveiliging. U gaat naar huis met bruikbare tips om uw informatiebeveiliging bij de klant, in lijn met de norm, op een hoger plan te brengen!

Programma

Klik hier voor de volledige programmering.

Aanmelden

Meld u hier direct – kosteloos – aan voor hét praktijkgerichte seminar rondom Informatiebeveiliging. U ontvangt binnen 3 werkdagen een bevestiging per e-mail.

Locatie

Mavim BV
Oude Zeeweg 10
2201 TB Noordwijk
Tel: 071-3642000
Klik hier voor de routebeschrijving.

Meer informatie

Voor meer informatie over dit seminar kunt u contact opnemen met de afdeling Public Relations via telefoonnummer 071-3642000 of per e-mail via infoaanvraag@mavim.com.

 

Event informatie

Bedrijf: Mavim

Datum: 08 april 2010

Inschrijven voor: 02 april 2010

Type event: Seminar

Doelgroep: Onbekend