MasterClass Control

Bedrijf
Datum
04 november 2009
Inschrijven voor
30 oktober 2009
Type event
Workshop
Doelgroep
Minimaal 5
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De keuze voor een sourcingsvariant is gemaakt, de optimale samenwerkings-relatie is bepaald en de transitie is uitgevoerd, maar wat nu? Uit handen geven betekent niet loslaten. Voor succes in plaats van kopzorgen moet de relatie worden bestuurd. Allemaal zaken die u in de Control fase regelt en die uw organisatie helpen haar concurrentievoordeel te behouden.

Wanneer is deze MasterClass interessant voor u?

Deze Masterclass is interessant voor u wanneer u met onderstaande vragen zit:

 • U heeft uitbesteed en nu?
 • Hoe bestuurt u verschillende samenwerkingsrelaties?
 • Hoe wordt de kwaliteit en continuïteit van de dienstverlening gewaarborgd?
 • Wat is een regiefunctie?
 • Doet uw organisatie alles wat mogelijk is om samenwerkingsrelaties tot optimale prestaties aan te zetten?
 • U voert regie op uw huidige leveranciers, maar wilt handvatten om meer uit de relaties te halen.

Opzet

In interactieve sessies wordt de inhoud toegankelijk gemaakt. De Masterclass bestaat uit aan een scala van praktijkcases. U zult zelf actief participeren.

Onderwerpen 

 • De verschillende varianten van Control
  (van klant- leverancier relaties tot strategische allianties)
 • Regie op klant- leverancier relaties
 • Het regie referentiemodel: de buildingblocks van een regie organisatie
 • Best Practices

Voor Wie?

Voor iedereen die een rol heeft bij sourcingsvraagstukken vanuit diverse disciplines, zoals: Human Resources, Marketing & Sales, Operations, IT, Facilities, Communication, Legal & Finance en Procurement.

De Trainers

De Masterclass wordt gegeven door ervaren adviseurs van Kirkman Company, die veel praktijkervaring hebben op het gebied van Strategic Sourcing. Een aantal van de trainers is verbonden aan het Thought Leadership Program Strategic Sourcing van de Business Universiteit Nyenrode.

Locatie

Voor deze Masterclass wordt één dag van 9.30 tot 17.00 uur uitgetrokken. Hiervoor bent u van harte welkom in de bossen van Baarn waar het kantoor van Kirkman Company gevestigd is. De dag wordt afgesloten met een borrel.

Investering

De Masterclass Control maakt onderdeel uit van de Leergang Strategic Sourcing. Deze Leergang wordt aangeboden voor € 2,650,- (exclusief BTW) per deelnemer en omvat drie Masterclasses.

Het is ook mogelijk de Masterclass afzonderlijk te volgen op basis van open inschrijving. De investering voor een open inschrijving bedraagt per deelnemer € 950,- (exclusief BTW). De Masterclass kan doorgang vinden bij een minimale deelname van vijf personen. Kirkman Company behoud zich het recht voor de training af te gelasten of te verzetten bij minder dan vijf inschrijvingen.

Inbegrepen

Trainingsmateriaal, lunch, koffie/thee en afsluitende borrel zijn bij de prijs inbegrepen. Tevens ontvangen alle deelnemers het boek: Make, buy or ally?, geschreven door I. Davids en H. Hendriks, Partners van Kirkman Company.

Facturering en Betaling

Na ontvangst van de inschrijving voor uw deelname aan de Masterclass zal Kirkman Company een bevestiging met een factuur sturen. De betaling geschiedt binnen 15 dagen na factuurdatum. De genoemde tarieven zijn exclusief BTW. Mocht een Masterclass bij gebrek aan inschrijving niet doorgaan, dan zal het bedrag per direct worden gerestitueerd. Bij annulering door de deelnemer korter dan een maand voor de datum van de Masterclass wordt 50% van dit factuur-bedrag in rekening gebracht.


U kunt zich hier inschrijven.

Event informatie

Bedrijf: Kirkman Company

Datum: 04 november 2009

Inschrijven voor: 30 oktober 2009

Type event: Workshop

Doelgroep: Minimaal 5