YSE Selectiedag November 2010

Bedrijf
YSE
Datum
11 november 2010
Inschrijven voor
10 november 2010
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Voor het YSE Traineeship Program met startdatum 1 april 2011 organiseert YSE twee selectiedagen:

  • Young Sourcing Executive Program Selectiedag 11 november 2010
  • Young Sourcing Executive Program Selectiedag 12 januari 2011

Sollicitatie procedure

Jaarlijks starten 10 tot 15 nieuwe trainees binnen YSE. Het volgende instroom moment is 1 april 2011. Hier gaan diverse sollicitatieronden aan vooraf:

• een selectie op basis van je CV en bijbehorende motivatiebrief
• een eerste gesprek met de HR adviseur
• een tweede gesprek met de (people)manager YSE
• de selectiedag

Selectiedag

Wanneer je de CV selectie en beide gesprekken succesvol hebt doorlopen, word je uitgenodigd voor de selectiedag. Op deze dag krijgen jij en andere potentiële trainees de gelegenheid jezelf te presenteren en maken jullie kennis met de inhoud van het YSE Program door middel van een case. In de middag zijn er speeddating sessies waarin je één op één tegenover onder andere de manager YSE, de HR adviseur, een aantal consultants van Kirkman Company en mogelijke opdrachtgevers, komt te zitten.

Inschrijven voor de selectiedag 11 november 2010:

Wil je inschrijven voor de YSE selectiedag van 11 november 2010 ? Stuur dan je CV en motivatiebrief onder vermelding van  ‘selectiedag’ naar: recruitment@yseprogram.com. Neem voor vragen over het YSE Program contact op met de HR afdeling; Sandra Smulders / Dieteke Blom of bel: +31 (0)88-4040460.

Over Young Sourcing Executives (YSE)

Het Young Sourcing Executive Program is een tweejarig traineeship powered by Kirkman Company. In dit traineeship ligt de inhoudelijke focus op Strategic Sourcing. Het YSE Program is erop gericht om trainees in twee jaar tijd te ontwikkelen tot manager, consultant (bij Kirkman Company) of expert op een inhoudelijk vakgebied. Het is bestemd voor jonge ‘high potentials’ die alles in zich hebben om uit te groeien tot de absolute top.

Over Kirkman Company

Kirkman Company is marktleider op het gebied van Strategic Sourcing in Nederland. Als onafhankelijk management adviesorganisatie helpt Kirkman Company organisaties hun prestaties te verbeteren door het vinden van de juiste balans tussen welke activiteiten zelf te doen, uit te besteden of te organiseren in andere samenwerkingsverbanden (Make, Buy or Ally).

 

Event informatie

Bedrijf: YSE

Datum: 11 november 2010

Inschrijven voor: 10 november 2010

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Topstudenten