YSE Selectiedag Mei 2011

Bedrijf
YSE
Datum
25 mei 2011
Inschrijven voor
18 mei 2011
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Selectiedag YSE powered by Kirkman Company

Voor YSE powered by Kirkman Company zijn er twee startmomenten per jaar. Wij zoeken op dit moment trainees voor de startdatum van 1 oktober 2011. Wil je hiervoor in aanmerking komen?

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bij YSE bestaat uit verschillende stappen, te weten:
• Selectie op basis van je CV en bijbehorende motivatiebrief
• Eerste gesprek met de HR Adviseur YSE
• Tweede gesprek met een Manager YSE
• Selectiedag

Selectiedag

Wanneer je de CV selectie en beide gesprekken succesvol hebt doorlopen, word je uitgenodigd voor de selectiedag. Op deze dag krijgen jij en andere sollicitanten de gelegenheid om jezelf te presenteren. Verder maak je kennis met de inhoud van het YSE Program door het gezamenlijk uitwerken en presenteren van een case.

Daarnaast zijn er speeddate sessies waarin je één op één gesprekken voert met onder andere de Manager YSE, de HR Adviseur YSE, potentiële directe collega’s en mogelijk ook opdrachtgevers. Op basis van dit gehele proces wordt vervolgens bepaald wie een aanbieding ontvangt om als YSE-er aan de slag te gaan.

Inschrijven voor de YSE selectiedag:

Wil je inschrijven voor de YSE selectiedag? Solliciteer direct op deze website of stuur je CV en motivatiebrief onder vermelding van  ‘selectiedag’ naar: recruitment@yseprogram.com. Neem voor vragen over het YSE Program contact op met de HR afdeling; Dieteke Blom of bel: +31 (0)88-4040460.

Over YSE powered by Kirkman Company
Als trainee bij YSE powered by Kirkman Company voer je projecten uit bij verschillende toporganisaties waar je terecht komt op afdelingen, zoals HR, IT, Facilities en Inkoop. Kort samengevat help jij – als trainee – organisaties bij het bouwen van een succesvolle business. Jouw inbreng als jonge en enthousiaste professional die met een friss blik initiatieven ontplooit, wordt hierbij erg gewaardeerd. Één dag in de week besteed je aan persoonlijke ontwikkeling door onder meer het volgen van inhoudelijke en vaardigheidstrainingen en coaching/intervisie met je eigen traineegroep.

Over Kirkman Company
Kirkman Company  is een snelgroeiende, onafhankelijke management adviesorganisatie gespecialiseerd in Make, Buy or Ally: het helpen organisaties de juiste balans te vinden tussen welke activiteiten zelf te doen, uit te besteden of te organiseren in andere samenwerkingsverbanden. Vanuit Baarn werken 65 medewerkers aan de verdere ontwikkeling van Strategic Sourcing, waarbij een positieve balans tussen people, planet en profit centraal staat.

 

Event informatie

Bedrijf: YSE

Datum: 25 mei 2011

Inschrijven voor: 18 mei 2011

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten