YSE Selectiedag Januari 2011

Bedrijf
YSE
Datum
12 januari 2011
Inschrijven voor
11 januari 2011
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wanneer je de CV selectie en beide gesprekken succesvol hebt doorlopen, word je uitgenodigd voor de selectiedag. Op deze dag krijgen jij en andere potentiële trainees de gelegenheid jezelf te presenteren en maken jullie kennis met de inhoud van het YSE Program door middel van een case. In de middag zijn er speeddating sessies waarin je één op één tegenover onder andere de manager YSE, de HR adviseur, een aantal consultants van Kirkman Companyen mogelijke opdrachtgevers, komt te zitten. 

Er is één selectiedag:

• YSE Program Selectiedag 12 januari 2011 

Inschrijven voor de selectiedagen:
Wil je inschrijven voor een van de YSE selectiedagen?  Stuur dan je CV en motivatiebrief onder vermelding van  ‘selectiedag’ naar: recruitment@yseprogram.com. Neem voor vragen over het YSE Program contact op met de HR afdeling; Dieteke Blom of bel: +31 (0)88-4040460.

Over YSE powered by Kirkman Company
Als trainee bij YSE powered by Kirkman Company voer je projecten uit bij verschillende toporganisaties waar je terecht komt op afdelingen, zoals HR, IT, Facilities en Inkoop. Kort samengevat help jij – als trainee – organisaties bij het bouwen van een succesvolle business. Jouw inbreng als jonge en enthousiaste professional die met een friss blik initiatieven ontplooit, wordt hierbij erg gewaardeerd. Één dag in de week besteed je aan persoonlijke ontwikkeling door onder meer het volgen van inhoudelijke en vaardigheidstrainingen en coaching/intervisie met je eigen traineegroep.

Over Kirkman Company
Kirkman Company  is een snelgroeiende, onafhankelijke management adviesorganisatie gespecialiseerd in Make, Buy or Ally: het helpen organisaties de juiste balans te vinden tussen welke activiteiten zelf te doen, uit te besteden of te organiseren in andere samenwerkingsverbanden. Vanuit Baarn werken 65 medewerkers aan de verdere ontwikkeling van Strategic Sourcing, waarbij een positieve balans tussen people, planet en profit centraal staat.

Event informatie

Bedrijf: YSE

Datum: 12 januari 2011

Inschrijven voor: 11 januari 2011

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Topstudenten