Inhouselunch November 2010

Bedrijf
YSE
Datum
17 november 2010
Inschrijven voor
16 november 2010
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 17 november 2010 organiseert YSE een inhouselunch. De inhouselunch is een informele en vrijblijvende manier om kennis te maken met YSE en Kirkman Company. Het programma is interactief met als hoogtepunt een heerlijke lunch met consultants van Kirkman Company. We sluiten deze dag af met een rondleiding door ons monumentale pand in Baarn.

Inschrijven

Wil jij langskomem tijdens de inhouselunch? Stuur dan je CV en motivatiebrief onder vermelding van  ‘inhouselunch’ naar: recruitment@yseprogram.com. Neem voor vragen over het YSE Program contact op met de HR afdeling; Sandra Smulders / Dieteke Blom of bel: +31 (0)88-4040460.

Over Young Sourcing Executives (YSE)

Het Young Sourcing Executive Program is een tweejarig traineeship powered by Kirkman Company. In dit traineeship ligt de inhoudelijke focus op Strategic Sourcing. Het YSE Program is erop gericht om trainees in twee jaar tijd te ontwikkelen tot manager, consultant (bij Kirkman Company) of expert op een inhoudelijk vakgebied. Het is bestemd voor jonge ‘high potentials’ die alles in zich hebben om uit te groeien tot de absolute top.

Over Kirkman Company

Kirkman Company is marktleider op het gebied van Strategic Sourcing in Nederland. Als onafhankelijk management adviesorganisatie helpt Kirkman Company organisaties hun prestaties te verbeteren door het vinden van de juiste balans tussen welke activiteiten zelf te doen, uit te besteden of te organiseren in andere samenwerkingsverbanden (Make, Buy or Ally).

 

Event informatie

Bedrijf: YSE

Datum: 17 november 2010

Inschrijven voor: 16 november 2010

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Topstudenten